Danmark

Frankrike

Tenerife

vakkert, og du er verdt det

Les detaljer av våre eksklusive eiendomer

Hattonchatel Chateau

Hattonchatel Chateau

Lev ut dine eventyrlige drømmer i den grandiose Chateau d`Hattonchâtel midt i Frankrike.

Se mer
Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods

En av perlene på Dansk jord, hvor vi har alle serverdigheter lett tilgjengelig.

Se mer
Clansani Venues

Clansani Venues Tenerife

Tenerife er kjent for sine vakre strender, og vi komplimentere dette bilde med utsøkt eiendom.

Se mer

Eventyrlige Bryllupsbilder

De mektige bygninger og fasadene er perfekt til minneverdige begivenheter.

Ikon

Du kan bli ikonet i din egen eventyr som varer livet ut.

Du er verdt det

Ekte glede og kjærlighet er ikke lett å finne.
Når du har funnet den rette, vær sikker at omgivelsen er også den rette.

Posering

Standard bryllupsbilder kan plutselig bli utvidet til ekte glamour nivå her.

Artikkelindeks

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods Manor House er fantastisk. Når disse imponerende smijern porter lukker seg bak deg er det på tide å starte å nyte tilværelsen som «Lord of the Manor". Fra det øyeblikket du ankommer vil du umiddelbart føle den aristokratiske atmosfære, fantastiske funksjoner over gårdsplassen, rolige grønne enger med fargerike påfugler, brusende fonter, vollgrav og broen som fører deg til den tradisjonelle danske kirken.

Den praktfulle gårdsplassen på Skrøbelev koselige peisestuer

Den fantastiske Manor House har blitt fullstendig renovert, slik at vi i dag kan tilby deg en perfekt setting på landet for en eksklusiv arena. Havet og den fantastiske byen Rudkøbing er bare noen 3 kilometer unna.

Vi tilpasser alle typer av spesielle feiringer, ingenting er for stort eller for liten. Det profesjonelle personalet vil organisere "once in a lifetime" bryllup, jubileum, bursdagsfest, privat konferanse, eller rett og slett en velfortjent pause med mange utendørs aktiviteter og frisk luft.

Knights Hall spisesal i Danmark Avslappende salong

I den danske Manor House, Skrøbelev Gods, har du funnet den mest idylliske og romantiske danske bryllupet sted for ekteskapet. Disse spesielle steder blir stadig vanskeligere å finne.

Besøk vår vakre gavebutikk i Danmark Gavebutikk på Skrøbelev Gods, Denamark

Eiendommen

Skrøbelev Gods

I midten av hva Hans Christian Andersen kalte "Danmarks hage" finner vi den vakre herregården Skrøbelev Gods.
Det ble bygget i 1669 og har sin opprinnelse fra en ekstravagant og aristokratisk periode, Langeland er fortsatt et yndet fristed for feriegjester ...

Gårdsplass og fontene Vakre salonger

The Manor House er av en smakfull kombinasjon av gammelt og nytt. Med sin vakre tak og antikke møbler, gullspeil, Chesterfield møbler, lysekroner i krystall, og fantastiske gamle tepper alle kombinert gi Manor House det er uslåelig sjarm.

Imponerende vinkjeller på Skrøbelev Gods Slapp av på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods er svært godt egnet for ridning, innen eiendom er det et utendørs dressurområde med internasjonale mål med et tilstøtende heste- hopping arena med konkurransedyktige gjerder og vann hopper.
Boet har 6 staller tilgjengelig for gjestene.
Skogen har et eventyrlig sti som snor seg gjennom det for de gjester som liker friluftsliv eller ta seg en spasertur.

Skogsområder på Skrøbelev Gods Hesten paddock på Skrøbelev Gods

Romantiske helgturer

Skrøbelev Gods

En skjult skatt ikke å gå glipp av! Skjem deg selv og din partner med en romantisk ferie på vår herregård Skrøbelev Gods i Danmark. En varm velkomst venter på deg.

Koselige salonger med peisestue i Danmark Dobbeltrom med eget bad

Flimrende peiser, dansk mat og fine viner nytes i den praktfulle vinkjeller.

Inngang til Wine Cellar i Danmark Skrøbelev Gods Wine Cellar

Romantisk helgtur

Skrøbelev Gods tilbyr romslige, romantiske soverom med boblebad, oppvarmet gulv, blomster, sjokolade og champagne. De syv soverom med eget bad, er individuelt innredet til en meget høy standard.
Nyt levende lys mens du ser maten blir flambert ved bordet ditt.

Romantiske middager på Skrøbelev Gods Romantiske middager på Skrøbelev Gods

Romantiske vinterhelgeturer

Den danske Manor House fra 1669, Skrøbelev Gods, er også et ideelt sted for en bryllupsfeiring, jubileum eller bursdagsfeiring, møte eller seminar.

Langeland i vinter Skogsområder rundt eiendom i Danmark

Skrøbelev Gods ligger i et område med uberørt natur, ta romantiske spaserturer i skog og mark i herregårds eiendom og beundre den fantastiske utsikten. Havet og den fantastiske byen Rudkøbing er bare 3 kilometer unna.

Flotte helgeturer til Danmark

Ta en lang helgetur i Danmark - du fortjener det. Skrøbelev Gods (Manor House) tilbyr romantiske helgeturer i fantastiske omgivelser og kun 3 km fra sjøen. Det finnes mange steder og attraksjoner rett i nærheten. Du kan også delta i noen interessante seilturer med tradisjonelle danske skonnerter, seilskuter, motorbåter og andre typer båter eller skip. Fyn og Langeland er bare 2 timers kjøring fra enten København eller Billund lufthavn.

Romantisk helg avbrekk til Fyn og Langeland

I din romantisk helgtur, den elegante herregården vil servere deg en romantisk levende lys middag for to i en av de vakre salongene. Slottet tilbyr luksus pakker og middag for to med en halvflaske Champagne. Fra rustikk og beskjeden til utsøkt og luksuriøst, fra rolig og diskret til stor - den danske luksus Hotel står til tjeneste med det du ønsker. Luksuriøs innkvartering og en stearinlys bad i en av de en-suite bad. Spennende helgeturer til den danske Manor House. Det er bare to timers kjøring fra flyplassen - enten i Billund eller København. Castle Breaks, byturer eller helgeturer til The Danish Estate, som tilbyr flere interessante weekend pakker. Skrøbelev Gods har sin egen helikopter pad.


Helgtur

Skrøbelev Gods

Nyt en herlig 4-5-stjerners romantisk helgetur med en 6-retters gourmetmiddag. En helgetur på Skrøbelev Godset er en gastronomisk glede der alle dine kulinariske ønsker vil bli oppfylt i en eksklusiv, luksuriøs og avslappet miljø.

Inkludert i helgeopphold er vinsmaking i eiendommer med rustikke vinkjellere med tilstøtende salong.

Lørdag
· Kaffe og kaker
· Vinsmaking
· Aperitiff eller champagne
· 6-retters gourmetmiddag
· Kaffe med cognac og likør
· Overnatting i luksussuite

Søndag
· Frokost

Per person i dobbel suite: DKK. 2,495,- (Danske Kroner)


Midtukers besøk

Skrøbelev Gods
Detaljene kommer


Vinsmaking

Vinsmaking

Gourmet Vinsmaking turer i Danmark.

Den ekstraordinære vinkjeller på eiendommen har mange kvalitetsviner samlet fra hele verden. Vi kan organisere vinsmaking og gourmet arrangementer for grupper, eller du kan ta det som en begivenhet på bryllupsdagen eller feiring på Skrøbelev Gods.


Skrøbelev - Servering av Gourmet mat

Servering hos Skrøbelev Gods

Tre til fem retters menyer, utarbeidet av vår restaurant kokk kan nytes i vår 60m² spisesal eller i glansen av "Crystal Garden Room". Etter middag - nytraktet kaffe og cognac blir servert i biblioteket, foran den flotte peisen hvor det er varme glødende flammer.

Elegant spisestue i Danmark bryllup, bespisning hos Skrøbelev Gods

For større samlinger, er det fabelaktig italiensk-inspirert "Knights Hall" med sine vakre søyler, tak, taklister og to store åpne peiser. Knights Hall henvender seg til større feiringer opptil 250 personer. Den danske restauranten serverer gourmetretter eller tradisjonell dansk mat - vi ser frem til å servere deg med stil.

Elegant bord på Skrøbelev Gods Musikk mens du spiser på Skrøbelev Gods
Vinkjeller porter i Danmark Glødende peis i vinkjelleren i Danmark

Den danske Manor House i Fyn har en vakker rustikk vinkjeller. Smijern, grinder av gull, unike brosteinsgulv, åpen glødende peis og massiv eik møbler, inviterer deg til å tilbringe mange hyggelige timer vinsmaking med en lokal vinsmakingsekspert.

Spising ved Skrøbelev Bestilling og forespørsler kan gjøres for noe av det følgende:-
Morgen buffeer i restauranten
Lunsjbuffé i spisesalongen
Gourmetmiddager i ridderehallen
Tradisjonelle danske matspesialiteter
Internasjonalt kjøkken
Gallamiddager i feiringen hall
Masquerade fest
Nettverk skaping
Bryllup
Konferanser i møterommene
Fester

Skrøbelev - Priser

Brudesuiten

De smakfullt innredede suitene på Manor House i Danmark er utsøkt, ikke to suiter er like. Allerede ved ankomst opplever en følelse av glamour, varme og komfort. Spark av deg skoene, lene deg tilbake og slappe av.

Brudebad Doble suiter

Alle våre suiter er romslige, alt fra 36m², til 60m².
De har alle queen size dobbeltsenger med separate myke koselige dyner, garderober og over-head leselamper.
Alle hotellets suiter har eget bad, som er utstyrt med dobbel dusjkabinett, hans og hennes vasker, avslappende jacuzzi og WC.

Alle suitene er forskjellige på Skrøbelev Gods, Danmark En-suite bad med Jacuzzi
 Brudesuiten DKK 2995,- per natt (Danske Kroner)
Dobbeltrom Suiter
fra DKK 1695,- per natt
(Danske Kroner)

Meget romslig avslappende område med komfortable skinnsofaer, salongbord og flatskjerm-TV. Skrøbelev Manor House, gir det ultimate for de kjøligere vinterkvelder hvor samtlige eik soverom gulv er oppvarmet.
Svært godt egnet hotellovernatting for allergikere. Noen av hotellets suiter har tepper så det er viktig å gi beskjed om når du gjør en reservasjon.

Danmark ferie utleie

Tilbring en fantastisk ferie i Danmark. Finn ferie innkvartering i Fyn (Fyn), København, Jylland eller Nord-Sjælland. Danmark er full av opplevelser. Uansett hvor du planlegger å tilbringe ferien, er Manor House Skrøbelev Gods klar til å sette et tak over hodet.
Vakre pittoreske gården til leie i Langeland - en øy ved siden av Fyn - Vakker dansk slott - Eksklusiv ferie eiendom til leie i Danmark. Skrøbelev Gods er klassisk dansk herregård til leie med en historie som går tilbake til det 16. århundre, og har vært boet mange av Danmarks kongelige og adelsmenn.
Slottet til leie ble renovert fra 2007-2008 og har et samlet gulvareal på 518 kvm bestående av syv soverom med eget bad med plass til 16 sovende gjester. Gården Smakfullt innredet blande klassiske møbler med moderne dansk design, har en stor hall og en meget romslig spiseplass.
Eiendommen ligger på en vakker øy med skog, innsjøer og bekker med rikelig fiskemuligheter, rideanlegg og flotte golfbaner i nærheten. Ligger like sør for Rudkøbing, den viktigste havnebyen i Langeland, er ferie utleie perfekt for familiesammenkomster og forretnings konvensjoner med et bredt utvalg av underholdning og fritidsaktiviteter for hånden.
Bestill din ferie i en vakker danske slott eller herregård jeg det vil gi deg en hyggelig atmosfære.


Venue - Priser

Ridderhall

Clansani Venues tilbyr den flotte riddersalen feiring spisesalen på Skrøbelev Gods eiendom, for å imøtekomme etter egen smak sammen med de herlige hager for å nyte ditt magiske bryllup dag eller annen form for feiring på suveren atmosfære av den danske Manor House.

Gårdsplassen til herregården Kirke seremoni Flotte hager på Skrøbelev
Storslått ankomst Gårdsplass med innredet fontene

Eksklusiv leie av slottet inkluderer følgende:

- Eksklusiv bruk av Estate og Manor House for en hel dag
- Bruk av Knights Hall, bibliotek, damestue og peisestue
- Overnatting i brudesuite
- Bruk av Atrium Hage med hagemøbler
- Smakfullt innredet bord med lys og blomster
- Tenning av peisen på forespørsel
- Rødløper ved inngangen til Ridderhallen
- Brann fakler i den franske Atrium hagen og ved inngangen til Ridderhallen
- Heving av flagget
- Rengjøring etter feiringen

Vinkjeller på Skrøbelev Gods Spisesalong på Skobelev Gods

Prisene på åstedet, inkludert ridderhall og alle de ovennevnte.

Januar, Februar, Oktober, November DKK 34700,- (Danske Kroner)
Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Desember DKK 39700,- (Danske Kroner)
Mandager, Tirsdager, Onsdager og Torsdager DKK 29700,- (Danske Kroner)

Bryllup i utlandet

Dansk Bryllup hos Skrøbelev Gods

Å gifte seg i utlandet blir mer og mer populært, og Danmark er et svært ettertraktet destinasjon. Det er noe fantastisk sjarmerende om et romantisk slott bryllup i landet. Skrøbelev Gods Manor House har vært en av Danmarks hemmelige skatter til den ble nylig åpnet for publikum som et eksklusivt sted for bryllup sted. En virkelig idyllisk bryllup destinasjon.

Bryllup i en Dansk Kirke Nygifte Bryllupskake
Romantisk brudesuite Vinduet på brudesuite


Venue priser, blant annet Ridderhallen selskapslokale.

Januar, Februar, Oktober, November DKK 34700,- (Danske Kroner)
Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Desember DKK 39700,- (Danske Kroner)
Mandager, Tirsdager, Onsdager og Torsdager DKK 29700,- (Danske Kroner)

Sett i et vakkert bølgende park komplett med skjulte turer og en vogn feiende oppkjørselen. En romantisk bryllup seremoni kan bli holdt i den herlige tradisjonelle danske kirken, som ligger en kort spasertur unna gården & huset. Den er ideell for det vakre bryllupet, og gir en fantastisk bakgrunn for bryllupsfotografier for bruden og groom. Bryllupsgjester kan spasere gjennom den praktfulle eiendom med et glass champagne før bryllupet mottak.

Vakkert dekorert inngangen Bryllupsmottagelse på eiendom

For små intime bryllup på 50 eller mindre vi bruker vår nye "Crystal Garden room". Opptil 250 kan tas hensyn til komfortabelt i elegant stil i vår Ridderhall selskapslokale. En perfekt bryllupet sted for bryllupet ditt dagen drømmer gå i oppfyllelse.

Bryllup i Ridderhall Slapp av i salongene

Hvordan man gifte seg i Danmark

Manor House vil sikre deg et romantisk bryllup i Fyn, Danmark. De regler og lover er veldig enkelt for britene og engelsk, som ønsker en romantisk bryllup i Danmark på den praktfulle eiendom, Skrøbelev Gods. Fyn og Langeland er en meget idyllisk bryllup beliggenhet med havet og de små øyene. Det er bare to timers kjøring fra enten Billund flyplass eller København flyplass.
Å gifte seg i Danmark krever at du både få nødvendig dokumentasjon før du søker om et ekteskapslisens. Sørg for at du gir deg selv god tid før Danmark bryllupsdato.
For en vakker destinasjon bryllup i utlandet, trenger du ikke å gå til en tropisk øy -. Du vil finne din perfekte bryllup spillested her i Europa - i Demark. Boet kan ta i mot en svært liten intimt bryllup - et intimt Castle bryllup i Danmark. Å gifte seg i en fransk Château i Danmark. Slottet kan arrangere en vakker helg bryllup.

Fornyelse av ekteskapsløfter i Danmark

Fornyelse av ekteskapsløfter i Europa
Intime andre bryllup i Danmark.

Bryllup i utlandet & ekteskap i utlandet

Danmark er din perfekte bryllup destinasjon. Det er ikke langt fra UK - bare en times flytur fra Storbritannia. De danske folk er veldig vennlige, profesjonelle og helpsom og dine elegante bryllupsgjester kan være svært trygt i Danmark. Hvis du ønsker en liten eller stor bryllup i utlandet vil vi ordne alt rundt romantisk bryllup dag. Vi er din gratis bryllupsplanlegger, og hvis du ønsker å gifte seg i Danmark, vil vi gi deg all den informasjonen du trenger for en romantisk ekteskap i utlandet.
Enten det er et lite intimt bryllup for en liten gruppe av venner og familie eller en stor feiring i vår spesielle riddere Hall, garanterer vi deg et bryllup dag å huske.

Romantisk bryllupsreise & Brudesuite i Danmark

Helg Bryllupssuite i Fyn, Danmark.


Bryllupssuite

Brudesuite hos Skrøbelev Gods

Bryllupsnatten i en dansk Brudesuite

Ved å skrive inn Brudesuite man opplever en følelse av glamour, varme og komfort. Brude suite på dansk Mansion, Skrøbelev Gods, er ren eleganse. Møblert med en queen-size dobbeltseng og myke koselige dyner, garderober og over-head leselamper. Den en-suite bad med dobbel dusjkabinett, hans og hennes vasker og avslappende boblebad / spabad.

BrudesuiteLove

Ved ankomst ditt romslige brudesuite på den danske Manor House, Skrøbelev Gods, vil bli smakfullt innredet med fargerik utstilling av roseblader, sjokolade og en venter flaske champagne på is.

Vakker utsikt fra vinduene ser ut over gårdsplassen og de grønne enger av boet.


Bedriftsarrangementer

Bedriftsarrangementer

Skrøbelev - Hotell konferanser, seminarer, møter og produktlanseringer

Herregården Skrøbelev Gods i Fyn, er en unik arena for seminarer, konferanser, bedriftsmøter, teambuilding og produktlanseringer.
Her finner du en rekke hotellpakker eksempel lett tilgjengelig. Vi tar sikte på å dekke alle behov. For skreddersydde arrangementer kan du kontakte oss.

Dagsmøter med frokost

Ca. 10 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Dette hotellet pakken inkluderer også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møtelokaler.
Ettermiddag kaffe / te med med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.

DKK (Danske Kroner) 995,- per person.

Dagsmøter med frokost og middag:

Ca. . 11 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner

Dette møtet ordningen omfatter også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møtelokaler.
Afternoon kaffe / te med med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

DKK (Danske Kroner) 1495,- per person
 

Kveldsmøter

Ca. 7 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Som te på Clansani dette hotellet pakken i Langeland, Danmark omfatter også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i locales / møterom
. Sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake. Innbydende drink.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

DKK (Danske Kroner) 1795,- per person.Dagsmøte med overnatting i en suite


Bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Denne bedriftspakke i Danmark inneholder også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møte- og konferansefasiliteter
. Ettermiddag kaffe / te med med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake. 3 retters gourmetmiddag i restauranten. Kaffe / te og sjokolade. Én overnatting (hotellovernatting) i luksus Suite med eget bad. Frokostbuffé.

DKK (Danske Kroner) 2575,- per gjest i Enkelsuite
DKK (Danske Kroner) 2875,- per gjest i Dobbelsuite.


Dagsmøte med frokost:

Ca. 10 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Dette hotellet pakken ved Fyn, Danmark, omfatter også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møtefasiliteter
. Ettermiddag kaffe / te med med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.

DKK (Danske Kroner) 995,- per person.
 

Dagsmøte med frokost og middag:

Ca. 11 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Dette danske hotellet pakken inkluderer også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møtelokaler.
Ettermiddag kaffe / te med med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

DKK (Danske Kroner) 1495,- per person.
 

Kveldsmøter:

Ca. 7 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, fri tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Dette danske hotellet pakken inkluderer også: Table vann, kaffe / te og frisk frukt i møte- og konferansefasiliteter.
Sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake. Velkomst drink.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

DKK (Danske Kroner) 1795,- per person.


Jakt i Danmark

Jakt i Danmark

En av de beste stedene å jakte på fasaner er i Danmark. Vi arrangerer en vellykket jakttur til mange av de mest interessante Estates, herregårder eller danske Slott. For eksempel Tranekær Slot eller Charlottenlund Gods på isle of Langeland. De jakter vil bli overvåket av erfarne Jørgen Rasmussen, som vil ta seg av alt fra profesjonelle hunder og ledere til erfarne clappers.

Den jaktterreng er spesielt egnet for fasan og andejakt.

 skogen  fasan

Den fantastiske Manor House har blitt fullstendig renovert, slik at vi i dag kan tilby deg en perfekt landlige omgivelse for en jakt opplevelse på isle of Langeland. Jaktlaget vil få tilgang til hele Estate og Manor House med inspirerende historiske bygninger, unik vinkjeller, jaktsalong med peis, hager med vollgrav, fontene og påfugler. I tillegg til de elegante suitene, det er også 12 luksuriøse rom og suiter med eget bad.
De unike retreater med antikke møbler, gylne speil, Chesterfield sofaer og krystallysekroner vil sørge for at din jakt ferie eller arrangement vil være pakket med gjestfrihet og sjarm.
 

Eksempel Jakt pakke

08:30 - Avreise til Tranekær slott eller Charlottenlund eiendom.
09:00 - Jakt parade med Hornblower som vil blåse i starten av jakten.
13:00 - Jakt Brunch. Etter jakt vil fortsette i løpet av ettermiddagen.
06:00 - Jakt middag på boet Skrøbelev Gods.
Etter middag er det en mulighet for møter eller seminar i Hunting Lounge, hvor vi serverer kaffe og cognac.
00:00 - Dagen avslutter med retrett til suitene.
08:30 - Frokost og individuell avgang.
 

Pris per jeger med et minimum av 10 jegere inkluderer:

-1 dag fasan jakt i løpet av uken.
-Luksuriøs overnatting på Skrøbelev Gods.

-Jakt frokost.
-3 retters gourmetmiddag.
-Eksklusiv leie av boet for 24 timer (alltid en hendelse pr gang)
-Bruk av ridderehall, vinkjelleren, jaktstue, bibliotek, peisestue, vinterhage & kjøkken.
-Bo i luksussuiter på herregården
-Smakfullt innredet bord med blomster og lys

-Bruk av atriumhage og hage med møbler
-Bruk av peis
-Vekking
-Fakler i den franske atriumhage
-Heving av flagget i hagen
-Rengjøring både før og etter arrangementet
 

DKK 17.750,- (Danske Kroner)


Ikke inkludert:

Flere fugler: DKK 350,- (Danskeh Kroner)
Transport til og fra Skrøbelev Gods
Ekstra drikke
Reise og avbestillingsforsikring: DKK 750, - (danske kroner)

Merk: 3 skudd per fugl


Golf ferie & Golfbaner

Golf ferie & Golfbaner

Det finnes en rekke flotte golfklubber i området Langeland, egnet for nybegynnere til forhånd golf spiller. Korte trimmet fairways, øst greener og mange dype sandbunkere er typiske for golfbaner på Langeland. Hvorvidt golf team er menns golf, damer golf, senior golf eller junior golf, alle golfklubber ønsker deg velkommen til å spille golf på sine kurs. Vi kan også ordne deltakelse i de lokale golf konkurranser i både Fyn og Langeland - to av de store øyene i Danmark.

Langeland Golfkurs

Den vakre 18-hulls golfbane på Langeland ligger bare 7 km fra byen Humble. Mens du spiller golf, kan du nyte den spektakulære utsikten over havet og naturlig beskyttet område av Hat Balkerne. Lange ventetider er ikke kjent om denne golfbanen. Når golf runden er over, er det mulig å nyte en drink i golf terrassen.

 Golf i Danmark  Dovns Klint

Golfbanen i Svendborg har en fantastisk utsikt over de danske øyene, og grenser skoger og enger. Fra både backtee og clubtee, gir dette kurset en utfordring for mange en golf spiller. Den Faaborg Golf Club nær de Svanninge Hills er et spennende kurs for både menns golf, damer golf og junior golf. På denne golfbanen er det mulig å spille på sommer greener hele året rundt.


Skrøbelev - Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

Turer på gamle stil tre seilbåter stand til å holde 9-50 personer. Besøk ville hester i det sørlige Langeland. Gå seiling med "Helge" i Svendborg Sund. Viser Naturama moderne naturhistorisk museum i Svendborg. Besøke landsbyen Rudkøbing med sine vakre, gamle bygninger. Ta fergen til Ærø, Drejø. Strynø, Lyø, Avernakø.

Langeland Landskap

Besøk Hans Cristian Andersens hus i Odense.
Besøk Odense Zoo på Fyn.
Besøk Egeskov Castle.
Besøk Valdemars slott i Tåsinge
Besøk Knuthenborg Safaripark.
Besøk velkjent Lego land i Billund, bare 2 timers kjøring.
København er bare en to timers kjøretur unna, besøke "Tivoli" fornøyelsespark. Fly med helikopter eller sjøfly over fantastisk utsikt over den enorme bukten, med sine mange holmer og den imponerende bro over vannet fører til København. Ta del i det mangfoldet av vannsport tilgjengelig.


Skrøbelev - Julefeiring

Julefeiring

Detaljer kommer


Skrøbelev - Nyttårsfeiring

Nyttårsfeiring

Detaljer kommer


Skrøbelev - Gavekort

Gavekort

Et gavekort på en romantisk weekend opphold, vinsmaking eller en interessant golf ferie.
Det er en flott gave idé med mange gode opplevelser.

Et gavekort til Skrøbelev Gods på den sørlige øygruppen er en glede uansett hva årsaken er.
Den beste presangen er en opplevelse - en opplevelse du ikke engang tillate deg selv veldig ofte!

Gift shop

Vår gavebutikk gave kortutsteder og bedrifts gavekort i nesten alle prisklasser til alle formål - fra god gourmetmiddag i restauranten under en romantisk weekendopphold, gavekort for vinsmaking, luksus residens i flere dager eller kanskje en spennende golf ferier . Et gavekort / kredittkort for en golf ferier er den perfekte gaveidé for alle golfere, enten det er for avanserte golfere eller ikke!

Kjærlighet for familie og venner med et gavekort fra vår Castle handle en god opplevelse på Skrøbelev Gods. Gavekortet kommer til å bli sendt når vi mottar betaling. Hvis du betaler via bankoverføring, kan du merke som referanse: Gavekort weekendopphold, vinsmaking og golf ferie og ditt navn.

Hvis du har spørsmål ring Manor House: +45 62514531


Skrøbelev - Slotsbutikk

Slotsbutikk

Slotsbutikken på Skrøbelev Gods

Kom til en eventyrlig Julebazar i Riddersalen på Skrøbelev Gods.
Det er ild i de store ridderpeisene og et stort utvalg av, julepynt, juledekorasjoner, flotte adventskranse, og selvfølgelig duften av Jul, gløgg og varme æbleskiver.

Merk kalenderen - Julebazar på Skrøbelev 27. og 28. november 10:00 til 17:00
Det er gratis entré.

Vi gleder oss til å se deg.
Vi forhandler nå Flora Patricia Design,
Kjent for deres unike og romantiske stil.

Skrøbelev Hedevej 4, Skrøbelev
5900 Rudkøbing
Langeland
Danmark

Har du spørsmål så ring til reseptionen på +45 62514531 eller mail til booking@bryllupiutlandet

Slottsbutikken

Julepynt & kranse
Flotte lysestager
Dekorative krukker
Jernartikler
Belysning
Silkeblomster
Småting
Pileflet
Billedrammer
Treartikler
Havekunst
Glassartikler
Keramik
Binderiartikler
Figurer
Speil
Sølvartikler
Messingartikler
Tasker
Tekstiler
Potter
Fajance
Lys
Tøydyr
Tilbehør
Smykker
Krystal
Porcelen
Møbler
serier Mosaik

Slotsbutik med brukskunst
Fredag er den Prayer Day, og tradisjonen er slottet butikken åpen i uken of Prayer Day. Her vil du finne en gave til henne at du bryr deg. Her i vårt slott butikken finner du mange ønsketing.Uanset om det er påske eller pinse, så kom innom og se hva som er de spennende tingene i vår slotsbutik.Det er alltid spennende å se på håndverk, er det mange ting som du kan bruke til å gode julegaver.


Langelandsfestivalen

Langelandsfestivalen

På Langeland Festival 2010, musikk, aktiviteter og opplevelser for hele familien - åtte sammenhengende dager med Danmarks førsteklasses beliggenhet og utsikt over skjærgården.

Skrøbelev tilbyr overnatting for en spesialpris for dette spennende arrangementet for de gjestene som ønsker å leve litt bedre. Reserve / bok hotelloppholdet i dag.

Pris pr. dag : 695, - kr pr person baseret på 2 personer i en suite
Pris for hele perioden - 7 dage : 3.675, - kr pr. person

Billettyper:

Voksen Partout (over 13 år)
Billetten gir adgang til en voksen i hele festivalperioden.
I billetten er det inkluderet en teltplass i det område du ønsker.

Barn Partout (4-12 år)
Billetten gir adgang til et barn i hele festivalperioden.
I billetten er det inkluderet en teltplass i det område du ønsker.

Barn (0-3 år)
Du kommer gratis inn til festivalen ifølge med en voksen som ikke trenger egen billett.

Campingvognsbillett (campingvognsplass el)
Billetten gjelder for en campingvogn uten personer. Campingvognen skal være registreret og ha nummerplater og godkjente el-stik for adgang. Bilen skal parkeres på festivalens gratis P-arealer.

GirafCamp
Billetten gjelder for et oppslått telt i GirafCamp. Du slipper besværet med at sette telt opp og kan ta vei til festivalen med det samme. Når festivalen er slutt er teltet ditt klar. Husk å kjøpe allminnelige partoutbilletter til alle som skal bo i campingvognen.

Pavillonbillet
Pavillionbilletten gir deg lov til å slå en medbragt pavillon opp på FamilieCamp områdene.
Pavillonen må ikke være større enn 3 x 3 meter.

Parkering
Du kan parkere gratis på festivalens parkeringsarealer.

Vi forbeholder retten til endringer.

Hovedkontoret

Avenida Maria de los Angeles Ascanio Cullen Nº 2
Amarilla Golf & Country Club
San Miguel de Abona 38639
Santa Cruz de Tenerife

  • Telefon: +34 922 786200
  • Faks: +34 922 785466
  • Email: booking@bryllupiutlandet.no
  • Website: https://bryllupiutlandet.no
Kontakt skjema her

Facebook

Go to top