Danmark

Frankrike

Tenerife

vakkert, og du er verdt det

Les detaljer av våre eksklusive eiendomer

Hattonchatel Chateau

Hattonchatel Chateau

Lev ut dine eventyrlige drømmer i den grandiose Chateau d`Hattonchâtel midt i Frankrike.

Se mer
Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods

En av perlene på Dansk jord, hvor vi har alle serverdigheter lett tilgjengelig.

Se mer
Clansani Venues

Clansani Venues Tenerife

Tenerife er kjent for sine vakre strender, og vi komplimentere dette bilde med utsøkt eiendom.

Se mer

Eventyrlige Bryllupsbilder

De mektige bygninger og fasadene er perfekt til minneverdige begivenheter.

Ikon

Du kan bli ikonet i din egen eventyr som varer livet ut.

Du er verdt det

Ekte glede og kjærlighet er ikke lett å finne.
Når du har funnet den rette, vær sikker at omgivelsen er også den rette.

Posering

Standard bryllupsbilder kan plutselig bli utvidet til ekte glamour nivå her.

Artikkelindeks

Hattonchatel

Hvert bilde forteller en historie, ingen kan helt beskrive skjønnheten som dette autentiske Château d`Hattonchâtel skildrer. Château d`Hattonchâtel ligger høyt med utsikt over Woüvre dalen, og står stolt i lia med sine gavler, høye skorsteiner og sine spisse tårn.

Vi føler oss svært privilegert å kunne tilby vår franske slottet til deg og være vert for din eksklusive bryllupsdag, jubileum, bursdagsfeiring, helgtur, golfferie, gruppe ferie, eller din viktig sammenkomst.

Hattonchatel Image Hattonchatel i Frankrike

Château d`Hattonchâtel har en idylisk beliggenhet i Lorraine regionen, i Frankrike. Litt over en times kjøring fra Luxembourg, og ca to timer fra Paris, det perfekte stedet for en unik hendelse.
Vi gleder oss til å sikre at alle dine dager på Hattonchâtel er dager som dine gjester vil skrive og snakke om, i mange år framover.

Hattonchatel Hattonchatel i Frankrike

Hattonchatel Château i Frankrike har en fantastisk spisesal "La salle de Burgraves" som er et anerkjent Hall av franske myndigheter. Mange tusen besøkende strømmer til slottet hvert år for å se med egne øyne dette flotte mesterverk. I dag er denne grand spisestue Hall åpent for publikum å holde eksklusive begivenheter.

Hattonchatel Image Hattonchatel i Frankrike

Åpen peis

Straks man er ved inngangen til slottet Hattonchâtel Château kan man fort føle den rene grandure av slottet. Tomten dekker hele 13500 kvm med utsikt over dalen, og i sentrum av vår strålende hage er en utsmykket fontene og dam som er dekorert for de spesielle anledninger.

Hattonchatel på sitt beste Utrolige utsikt

Dette autentiske franske slottet har en ren gotisk stil, rom etter rom av originale steinsøyler med kirkestil vinduer som kaster naturlig lys over den store spisesalen som heter La Salle de Burgraves. De rike gobeliner og originale Louise Cottin malerier bidrar til å myke opp steinmurene. Ved enden av den flotte spisestuen er en stor åpen peis som lokker deg til avslappende sofaer for en kveldsdrink. Alle soverommene er svært romslig, en-suite med viktoriansk stil bad, sjenerøs garderober plass og sminkebord. Den Brudesuiten ligger i øverste tårnet som kan utvides til å skape en familierom for fire gjester.
Vi ønsker deg velkommen til å bo som vår gjest i et behagelig og autentisk atmosfære med vakre suiter, spisestue med åpen peis, fantastisk utsikt over dalen og omkringliggende hager.

 Vakre hager Martin Toal ved Hattonchatel

Slottet ble bygget i det 9. århundre og har et enormt historie skjult i veggene. Den unike arkitekture av Hattonchâtel og de historiske gjenstander kan sees tydelig. Hattonchâtel Chateau ligger 49 km unna Metz, Nordøst-Frankrike, i hjertet av Lorraine.

Flott natur hos Hattonchatel Skogen hos Hattonchatel

En spennende region med en rik kulturhistorie, mellom Champagne og Alsace-regionen.
Med kun 75 minutter fra Luxembourg, noen timer fra hotellene i Paris, det perfekte stedet for en opplevelse med akkurat det lille ekstra.

Lei et slott - ansette en fransk Château.

Lei et slott i Frankrike. Ansette en fransk chateau for luksus slottet ferier. Lei en unik slott i Frankrike, hvor du kan få eksklusivitet som egner seg for luksus slott ferier, brylluper og fester. Slottet er oppført som et bemerkelsesverdigsted for besøk blant hoteller i Europa.


Vakre soloppganger

Romantiske helgeturer til Frankrike

Høyt over Woüvre dalen står slottet Hattonchâtel chateau stolt i lia med sine gavler, høye skorsteiner og sine spisse tårn. En aperitiff av Mirabella plommebrennevin i hagen gjør en utsøkt start på enhver kveld, mens man sitter og ser på slottet ved månelyset. En perfekt start på en romantisk helgetur til Frankrike og mye mer interessant og spennende enn en storbyferie til Paris eller London.

Romantisk måltid hos Gran Sal Hageutsikt fra frokostrom

Korte helgturer til Frankrike

Historien er fascinerende og verdt å lese opp på. Hvis du planlegger en spennende helg eller en mini ferie, se ikke lenger. Romantiske helgeturer eller spennende vinterferier er ikke bare for Valentinsdag eller bursdager, men bør nytes til det maksimale hele året.

Slapp av ved peisen Frokostrom med utsikt over hagen

Romantisk slottstur

Peisvarmen midt i vinteren mens slottet ditt er omringet av skarp, hvit snø, egner seg til forfriskende turer i løpet av dagen til noen av de flotte nærliggende byene Metz, Nancy og Verdun eller er det bare å slappe av i et stearinlys bad. Hvis du er ute etter en "Rapunzel" følelse, prøv en av de sirkulære rom i tårnet på din luksus helgtur.
Slottets egenskaper er perfekte til eventyrbryllup eller bryllupsreise.

Steder av interesse
Lac de Madine

Romantiske helgturer hele året

Naturparken ligger blant 1100 hectacres, omgitt av innsjøen Madine, som ligger kun 8 km fra Hattonchatel slottet. Aktivitetene ved Sport og Vann-sport Leisure Centre er mange: hestriding, 9-hulls golfbane, katamaran, bueskyting, tennisbane, fisking, seilingskole, windsurfing, utleie av terrengsykler til en omvisning på rundt innsjøen, og valgmulighetene fortsetter.

En kort kjøretur fra slottet Hattonchatel Château, til en eiendommelig landsbyen Heudicout- Sous- leksjonen Côtes, er Restaurant Lac de Madine. I landsbyen Vigneulles- leksjonen Hattonchâtel er en liten italiensk restaurant, som tilbyr en hyggelig meny og lager en alternativ for servering under en romantisk helgtur på Hattonchâtel château.

Den amerikansk dame Belle Skinner fra Holyoke, Massachusetts


Belle SkinnerEtter eksamen fra Vassar i 1887, tilbrakte Belle Skinner et år i Frankrike, hvor hun ble forelsket i landsbyen Hattonchâtel fordi det minnet henne om den idylliske Connecticut Valley nær hennes hjem i Holyoke, Massachusetts.
"I løpet av de mørke dagene av 1918, så hun det igjen, denne gangen gjennom kikkert fra innenfor de franske linjer. Det var i hendene på tyskerne. De hadde tatt landsbyen uten motstand og hadde holdt det i fire år. Miss Skinner erklærte for en fransk offiser at dette skulle være hennes landsby å adoptere. Da han protesterte at det var ingenting igjen, men bakken, svarte hun med ekte amerikansk visjon: `Da vil jeg gjenoppbygge hva det er av det".

Etter krigen I 1919 kom hun tilbake til Hattonchâtel for å fullføre sitt løfte. Hun brukte en million dollar på gjenoppbygging - inkludert et nytt vannsystem, elektrisitet, en modell skolehus, og et rådhus med bibliotek og kinosall.
"I anerkjennelse av hennes uselviske og godt rettet innsats for å bekjempe lidelse i Frankrike, den franske regjeringen skjenket Belle Skinner, i 1919, Gold Medal av Reconnaissance Française, og, i 1920, Kors Legion d'honneur."

 

Romantisk helgturer

En langhelg eller lange vinterhelgeturer i eller rundt hovedstaden Paris er noe kjent for de britiske og engelske. Unike helgeturer til Paris er tilgjengelig hele året også for deg. Hvis du ønsker en spennende helg til Paris eller helgetur til Frankrike bør du ta slottet Hattonchâtel Château til vurdering.

Ta gjerne den nye høyhastighetstog for turen til Paris.
Fabelaktige storbyferie eller småtur til en av de franske byer Nancy, Metz eller Verdun og holde en to natts vinter pause i et autentisk slott. Våres slott egner seg til fantastiske vårpauser, sommerpauser eller andre begivenheter året rundt.

Ha en helgfri på forretningsreiser

Hvis du jobber for en bedrift kan vi tilby flotte helgeturer eller en executive ferie. Slottet Hattonchâtel Château tilbyr flere attraktive helgpakker eller Château helgene. Romantiske Castle helgene er kommet for å bli. Perfekt for korte fritidshelgeturer eller for forretningsreiser og møter, de tilbyr lave priser og god verdi.
Har du en frihelg, men ingen anelse om hvor du skal dra? La oss inspirere deg - bare ta en titt på mulighetene!
For Forretningsturer tilbyr vi gode programmer, morsomme aktiviteter, spennende helgeturer, personlig oppmerksomhet og kvalitet. For en helgtur tilbyr vi et nytt verktøy for å planlegge lange helgeturer. Alle trenger en lang frihelg inn i mellom!
Slottet har spesialisert seg på lange helgeturer og ligger i nærheten av Lac Du Madine.

Korte helgturer for større Grupper

Den franske slott har spesialisert seg på catering for større grupper eller partier. Flere og flere mennesker går med en felles gruppeferie der overnatting er nødvendig. For en gruppe eller større parti kan du få Château på en eksklusiv grunnlag. Slottet vil bli din eksklusivt for to, tre eller fire dager. Ditt parti kan bo i vår gotisk Slott hele helgen og på egenhånd. En langhelg for gruppen er noe å se frem til.


Luksus helgtur

Luksus helgtur for to

Hvis du planlegger en spennende helg eller en miniferie, er dette stedet. Luksus helgeturer, spennende sommer eller vinter pauser hos Hattonchatel, Frankrike er ikke bare for Valentinsdag eller bursdager, men kan nytes til det maksimale hele året.


 Fredag
· Ettermiddagste eller kaffe servert med et utvalg av kake
. Aperitiff eller champagne
· Fire retters gourmetmeny på restaurant "Lac de Madine"
· Nytraktet kaffe med mints, cognac eller brennevin
· Overnatte i den sjarmerende Tower rommet med utsikt ut over dalen

Lørdag
· Hattonchâtel Château`s morgen frokost
· Ettermiddag te eller kaffe med et utvalg av kake
. Aperitiff eller champagne
· Châteaus suveren fire retters meny
· Overnatting i den sjarmerende Tower rom med utsikt over dalen

Søndag
· Hattonchâtel Château`s morgen frokost

Luksus helgtur til Frankrike

Pris per person i Tower rom (Dobbel Soverom) fra 375 €
Pris per person i luksus Suite (Dobbel Soverom) fra 495 €


Romantisk helgtur

Romantisk helg for to

Hvis du planlegger en spennende helg eller en miniferie, er dette stedet. Romantiske helgeturer, spennende sommer eller vinter pauser hos Hattonchatel, Frankrike er ikke bare for Valentinsdag eller bursdager, men kan nytes til det maksimale hele året.


 Fredag
· Ettermiddag te eller kaffe servert med et utvalg av kake
. Aperitiff eller champagne
· Fire retters gourmetmeny på restaurant "Lac de Madine"
· Nytraktet kaffe med mints, cognac eller brennevin
· Overnatte i den sjarmerende Tower rommet ser ut over dalen

Lørdag
· Hattonchâtel Château's morgen frokost
· Ettermiddag te eller kaffe med et utvalg av kake
. Aperitiff eller champagne
· Château's suveren fire retters meny
· Overnatting i den sjarmerende Tower rom med utsikt over dalen

Søndag
· Hattonchâtel Château's morgen frokost

Romantic weekend breaks to France

Pris per person i Tower rom (Dobbel soverom) fra 375 €
Pris per person i luksus Suite (Dobbel soverom) fra 495 €


Middag og vin

Middag og vin

 Detaljene kommer


Middag hos Hattonchatel

Fransk mat er ansett for å være en av verdens mest raffinerte og elegante innen matlaging. Den nasjonale kjøkken som er kjent i dag har utviklet seg over århundrer med sosial og politisk endring. Middelalderen brakte overdådige banketter til overklassen med utsmykkede, tungt krydret mat tilberedt av kokker som Guillaume Tirel. Epoken med den franske revolusjonen så et trekk mot færre krydder og mer liberal bruk av urter og raffinerte teknikker, som begynner med François Pierre La Varenne og videreutviklet med den berømte kokken av Napoleon Bonaparte og andre myndighetspersoner, Marie-Antoine Careme.

Bryllupsgjester hos Hattonchatel Bespising ved Hattonchatel

Matlaging er ansett som en stor kunstform i Frankrike: innovasjoner blir feiret og snakket om som om de var setninger i utviklingen av et maleri eller poesi. En gourmet matopplevelse på Hattonchâtel Château er et slags teater du kan spise.
Clansani tar sikte på å dekke alle dine kulinariske behov. Enten du ønsker et sett-menyen, à la carte eller en grand gourmet buffet for dine gjester.

Mystikk av fransk gourmetmat er unektelig. Klassisk, sofistikert, raffinert, men også solid og rustikk. Fra dekadent og glatt foie gras, til de mest luksuriøse og syndig deilige oster, er Frankrikes gastronomi virkelig enestående. Den svarte trøffel fra Provence er intet mindre enn en legende blant de kulinariske cognoscenti, og fransk gourmet mat og krydder er uten tvil den mest fremtredende i markedet. Gourmet Food Store tilbyr et utrolig utvalg av franske gourmet mat, klar til ditt kjøkken.


Korte vinterturer

Den autentiske franske slottet Château d'Hattonchâtel tilbyr en romantisk vinterstemning for en spennende vinter pause. Full av sjarm, atmosfære og eleganse. Med imponerende utsikt over dalen med sine gardsbruk med røyk fra skorsteinene. Nyt en kopp rykende varm sjokolade i ridderehall foran den enorme peis, hvor munker, adelsmenn, konger og dronninger har hatt sine ettermiddag eller middager i hundrevis av år.

Vinterturer

Vinterturer

I damesalongen vil du bli servert en fransk frokost mens du ser den vidunderlige utsikten over snødekte trær og slottseiendommen. Om natten er slottets bibliotek et avslappende sted å slappe av mens du nyter en kaffe og cognac eller brennevin foran den knitrende peisen.

Romantiske vinterturer i Frankrike

Det blir rett og slett ikke mer romantisk enn dette.
Slottet har nylig blitt gjenåpnet for publikum etter blitt holdt privat for nesten 50 år. Du kan få et unikt innblikk i historien som om det ikke er et hotell, men holdt i sin opprinnelige tilstand. Kontakt oss for å bestille denne spesielle helgturen for deg selv og den du er glad, eller du kan se på noen av våre andre romantiske helgeturer i Frankrike.

Vinterturer Vinterturer

Vinterturen inkluderer:

Fredag
· Innsjekking på slottet
· Romantisk middag med vin i riddersalen med din egen private kokk og servitør
· Kaffe med godteri
· Overnatting i et autentisk slott suite eller i et tårnrom

Lørdag
· Frokost
· Forslag: middag på Le Patio i Hattonchatel landsby
· Overnatting i et autentisk slott suite eller i et tårnrom

Søndag
· Frokost
· Avgang fra slottet

Pris i tårnrom: fra 490€
Ekstra for Suite:  220€


Priser

Clansani tilbyr den flotte "La Salle de Burgraves" spisesalen på slottet Hattonchatel Chateau, dedikert etter egen smak sammen med de herlige hager for å nyte ditt bryllupsdag eller annen form for begivenhet.

Gran Sal matsall hos Hattonchatel Åpen peis hos Gran Sal
Flowing fountain decorated for special occasions at Hattonchatel Dansk bryluup hos Hattonchatel

 

 Eksklusiv leie av Hattonchatel Castle inneholder følgende:

- Eksklusiv bruk av Private Chateau og dens herlige hager for hele dagen
- Bruk av den storslagne spisesal, bibliotek, damenesstue og peisestue
- Overnatting i brudesuiten, som ligger i tårnet på slottet med utsikt over dalen
- Bruk av Atrium Hage med hagemøbler
- Rundebord til 8 personer med stoler med hvite deksler
- Tenning av peis (på forespørsel)
- Red Carpet ankomst til slottet
- Brann fakler i den franske Artium hagen og ved inngangen til spisestuen.
- Heving av flagget (på forespørsel)
- Rengjøring etter feiringen


 Sommer Sesong  April , Mai, Juni, Juli, August, September  4500€ 
 Lav Sesong  Januar, Februar, Oktober, November, Desember  3500€
 Spesial tilbud  (Mandag, Tirsdag, Onsdag eller Torsdag)  3500€

 Prisene inkluderer 19.6% mva

September Bride at Hattonchatel Happy bride at Hattonchatel, France Bride & Groom in the estate at Hattonchatel

Accommodation priser

Det er hele ti stykk doble soverom og et barnerom tilgjengelig for gjester på slottet Hattonchatel Chateau.
Seks romslige soverom i slottet, alle med eget bad.
Den selvbetjente tårn består av fire dobbeltrom og ett barnerom, to delte bad og et fullt utstyrt kjøkken.

Cardinal Richelieu- Castle en-suite room Monsieur de Calonne- en-suite castle room

De franske draperte gardiner, billedvev dekket veggene og autentiske steinpeiser er alle i tråd med den perioden av gotisk chateau.

 Marquis Francois de Vaudemont - Ground Floor Castle en-suite bedroom Castle En suite bathrooms , shower cubical and bath

 

Belle Skinner Bridal Suite Seperate room for relaxing in the Bridal suite

Den vakre, romantisk fransk brudesuiten ligger i den øvre tårnet av slottet, som kan utvides for å skape en familierom for fire gjester. Len deg tilbake i tid, og finn deg selv i fantastiske fransk historie og skjønnhet.

Beautiful bedrooms at Hattonchatel Hattonchatel bridal en-suite bathroom with victorian style bath

 

Beautiful bedrooms at Hattonchatel Hattonchatel bridal en-suite bathroom with victorian style bath

FØRSTE ETASJE: SUITE HOTEL PRIS
Marquis Francois de Vaudemont 360€ per natt

 

ØVERST ETASJE : SUITE HOTEL PRIS
Prince de Conde    195€ per natt 
Comte de Valois 195€ per natt
sieur de Calonne  250€ per natt
Countess Mathilde of Flanders  250€ per natt
Jeanne d´Arc  250€ per natt
Cardinal Richelieu  310€ per natt

Belle Skinner Bridal Suite or Family room to sleep 4 

TÅRNROM
Les Roses Moussueses
Les Liliums
Les Hortensias
Les Lilas
Le Petit Fleur (passende for barn)

440€ per natt


140€ per natt
140€ per natt
140€ per natt
140€ per natt
95€ per natt


Les Lilas Hattonchatel Tower Bedroom Hattonchatel Tower Room
Self Catering kitchen in the Tower The self catering Tower

Den selvbetjente Tårn på Hattonchatel

Den selvbetjente tårn består av fire doble soverom og ett barnerom, to dusjrom, WC og et fullt utstyrt selvbetjent kjøkken med en stor ovn, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, bestikk og servise, spisebord og stoler.
Hattonchatel kan gi, mot en liten avgift, en stor utendørs gass BBQ for "al fresco" servering i sommer.

Romantiske helgeturer for par eller grupper

Ganske ofte du vil spare litt penger ved å gå på en romantisk helgetur til et fransk slott i stedet for å bo på en tradisjonell engelsk hotell. En flybillett fra Storbritannia til Luxembourg vil normalt koste deg £ 55 per person, og flytiden er ofte rundt 1 time. Du vil bli plukket opp i Luxembourg ved vårt slotts minibuss. Vår minibuss tar deg direkte fra Luxembourg, gjennom det vakre franske landskapet, til det fantastiske franske Hattonchatel Château - og innen 1¼ time vil du bli sittende foran den flotte peisen - hvor du kan nyte et glass fransk rødvin.

Gruppe overnatting i Frankrike

Slottet har kun plass til et visst antall mennesker, men for de som er ute etter ekstra gruppe overnatting, har vi et veldig godt forhold til en rekke gode lokale hoteller eller B & B som slottet vil gjerne anbefale.
Det vakre slottet tilbyr luksuriøs gruppe overnatting. En fin retrett senter som gir overnatting i Frankrike for grupper, klubber, Kursledere og Aktiviteter: - Yoga, Pilates, Tai Chi, meditasjon, avslapping, healing, etc.

Bo i luksus slottet i Frankrike

Châteaux er ikke langt fra hovedstaden Paris. Et slott med stemningen er mye mer som et luksushotell. Her finner du flere luksussuiter og spennende slotts soverom i slottets tårn. Du vil bli bortskjemt og få en minnerik luksus ferie.


Chateau Weddings abroad

Planlegger du å gifte seg i Frankrike?
Hattonchâtel Chateau tilbyr en unik bryllupssted, et sted som vil gi deg den uforglemmelig opplevelse.
Fra en liten intim drømmebryllup for to eller en overdådig affære for over 100 bryllupsgjester, er vår romantisk slott et eventyr verdig.
Den franske slott er overfylte med overflod av eleganse og magi for det lykkelige brudeparet å nyte. Vi tilbyr en meget sjarmerende Castle retrett for dine gjester.

Bride and groom on horseback at Hattonchatel Champagne reception qat Hattonchatel

Å gifte seg i et vakkert slott

Hold vielsen i typisk fransk kapell ved siden av slottet, portrettert i fotografiet ovenfor eller et dekorert bryllup i strålende hager, gir en overveldende atmosfære. Med sine eventyrlig utseende, har slottet akkurat den rette blandingen av glitrende ingredienser for en magisk, spennende og uforglemmelig opplevelse.
Strålende hager hvor du kan nyte avkjølt champagne og de beste øyeblikkene med din nære familie og venner.

Church altar at the side of the castle Just married at Hattonchatel church

 

Red Carpet entrance at Hattonchatel Happy couple in August 2008 Hattonchatel

En romantisk bryllup på den franske gotiske slottet "Hattonchâtel Chateau" er en drøm, som vi vil gjøre til virkelighet. Vårt profesjonelle personalet på hotellet har lang erfaring og gleder seg til å bistå i å organisere din romantiske bryllup.

Vi står til tjeneste, med et utvalg av bryllup frokost menyer, små eller store blomsterdekorasjoner, brudebukett, bryllupsfotografering, bryllup transport, bryllup musikk og langt mer.
Din Chateau, bryllup i utlandet, bør være en unik opplevelse for både bruden, brudgommen og bryllupsgjester og vi tar den ytterste forsiktighet for å sikre at du kan nyte det helt uforstyrret. Av denne grunn, chateau normalt gir kun mulighet for ett bryllup per helg. Å gifte seg i Frankrike er svært populært, og det er derfor du bør kontakte den franske slott for å få din drøm bryllupet dagen i utlandet sikret.

Beautiful sounds of a harp at Hattonchatel wedding Wedding vows in the glorious gardens at Hattonchatel Just married at Hattonchatel, France

Bryllup i utlandet

Bryllup i utlandet er ikke bare for de få, men for alle - det er en drøm som går i oppfyllelse, Chateau bryllup i Frankrike er som et eventyr. Bryllup i utlandet er lett med den nye raske tog i Frankrike. Det tar bare 4 ½ timer fra London til Paris, og du kan kose deg i løpet av turen. Å få gifte seg i utlandet og gifte seg i Frankrike i en ekte fantasy slott og små destinasjon bryllup i Frankrike er eksepsjonell også. Unike bryllupssteder er vanskelig å finne hvis du ikke vet hvor du skal lete!

Mindre eller større bryllup

Eksklusiv Bryllupspakker i Frankrike, Europa.
Enten det er en intim bryllup for en liten gruppe av venner og familie eller en stor feiring i våre ridderhall, garanterer vi deg en dag verdt å huske .... Slottet Hattonchâtel Château er en svært spesiell bryllupsplassering, og vi gleder oss å være vert til ditt romantisk bryllup i utlandet. Her finner du en fantastisk destinasjon for bryllup.

Bryllup i Frankrike - sør, vest, nord eller øst i Frankrike

Et romantisk slott er nødvendig hvis du vil ha en perfekt Chateau bryllup, og det trenger ikke å være lokalisert i Loire-dalen i Frankrike. Glamorøse slottsbryllup kan også finne sted i Lorraine, ved siden av Alsace og Champagne. Når du gifte seg i et slott vil du ha minner for evighet. Bruden og brudgommen vil bo i den romantiske brudesuite på bryllupsnatten.

Er et bryllup i Frankrike offisiell?

Hvis jeg gifte meg i utlandet vil mitt ekteskap være offentlig godkjent?
Det og mange andre spørsmål du måtte ha kan besvares ved å kontakte oss.

Bryllupsresepsjoner i Frankrike

Hvis du lurer på hvor du skal gifte deg i Frankrike kan vi hjelpe deg med mange flotte idéer og forslag. Dette er en gratis tjeneste for alle par som ønsker å gifte seg i sør eller nord i Frankrike.

Et britisk inspirert bryllup i et fransk slott er rimeligere enn et slottsbryllup i eksempelvis Italia. Hattonchâtel Château vil gi deg en av de mest romantiske slottsbryllup i frankrike.
Hvis du leier et slott, vil det være plass nok til alle dine bryllupsgjester. Slottet er en av de vakreste bryllupssteder i Europa og Frankrike. Her vil du få et eksklusivt bryllup.

Avslappende og intim bryllup i et unik slott i Frankrike - ja det er det du kan oppleve hvis du ønsker å gifte deg i France.

Små flotte bryllup i Frankrike

Små Bryllup: temabryllup, utendørs bryllup, hagebryllup, Kirkebryllup, tradisjonell Bryllup, vi er behjelpelig med alle detaljene du trenger uansett formen som er ønsket for opplevelsen.

Eksklusiv slottleie i Frankrike

Chateau leie er en luksus opplevelse. Hattonchâtel Château er en luksus slott eller luksus chateau du aldri vil glemme. Lei en luksus slott og drømmen om et eventyrlig bryllup vil gå i oppfyllelse - en minneverdig bryllup dag, en romantisk bryllup natt å se frem til. Hvorfor ikke velge en vinter bryllup i Frankrike. Det vil være et vakkert bryllupsdag i snøen. Å gifte seg i den vakre tradisjonelle kirken mens snøen faller ned fra himmelen. Sitte rundt peisen om kvelden og nyte en kaffe og en fransk cognac er en opplevelse i seg selv.

Velkommen til Gruppereiser og gruppe overnatting

Château dekke alle typer bryllupsseremonier, inkludert sivile partnerskap, grupper fra sportslige lag og bryllupsgrupper til utdrikningslag. Luksuriøs Gruppe Vennlig overnatting for familie og andre grupper. Den franske Chateau og dets ansatte har spesialisert seg på gruppetjenester for både mindre og større grupper. Det familie- og barnevennlig overnatting finner du i slottets tårn der du også vil finne en koselig peisovn.

Gratis britisk bryllupsplanner i Frankrike

Bryllupsplanlegging i Toscana Italia. I Amerika vil du finne mange bryllupsreise planleggere. Det er helt normalt for dem å være vert for en intim bryllup, et luksuriøst bryllup eller andre bryllup funksjoner. Vi tilbyr også flere luksus bryllupspakker. Feire din Bryllupsdag med et lite antall bryllupsgjester - en intim landlig slott med luksus bryllupsovernatting for din familie og spesielle venner.

Slottsbryllup i Frankrike & Chateaux bryllup i Frankrike

Slottet er perfekt for glamorøse bryllup, bryllupsseremonier, en svært romantisk bryllupsseremoni i en europeisk slott.

Gifte seg i Frankrike

Hvis du har planer om å gifte deg i sør eller nord Frankrike må du kontakte slottet Hattonchâtel Château. Vi har spesialisert oss på intime bryllup i Frankrike.


Bryllup og loven

Kan det være et land som er mer assosiert med romantikk enn Frankrike? Kirkebryllup i etterkant av en offisiell bryllupsseremoni et annet sted er også fullt mulig og populært med utenlandske par, og det finnes en flott kirke rett ved siden av Chateau.


Juridiske Civil Bryllup

Det er tre viktige punkter:

* Religiøse bryllup tjenester i Frankrike er aldri juridiske seremonier.
* En religiøs seremoni kan bare utføres etter at en sivil bryllup har funnet sted.
* For en sivil bryllup er det krevd en langtidsbosted.

Å gifte seg lovlig i Frankrike uten hjelp er en ganske skremmende prospekt som må organiseres. Derfor er vi tilgjengelig med alle henvendelser om det juridiske aspektet ved å gifte seg i Frankrike, før og under bryllupet.

Kirke bryllup

Du kan ha en sivil seremoni i hjemlandet eller andre steder først, deretter en religiøs bryllup i Frankrike. Det er ingen boplikt nødvendig i dette tilfellet. Du må allerede være lovlig gift under fransk lov i forveien til at en religiøs seremoni finner sted, og du vil bli pålagt å ha bevis for dette. Hvis du ønsker å gifte deg i Frankrike og ikke vet hvordan, vennligst ta kontakt med Hattonchâtel Château. Slottet er en av de vakreste stedene å gifte seg i Frankrike.


Bryllupsfornyelse

Fornyelse av ekteskapsløfter, Velsignelse av ekteskapet, andre ekteskap i utlandet

Hattonchâtel Chateau gir den perfekte settingen for å gjennomføre disse typer seremonier, feiret i den store spisesalen inne i slottet eller ha en intim setting i en strålende hage med nær familie og venner.
En fornyelse av bryllupsløfter eller velsignelse av et ekteskap i utlandet kan være en følelsesmessig, meningsfylt og rørende anledning. Tjenesten er ikke et ekteskapelig service, det er erklæringen av vedvarende kjærlighet og hengivenhet snarere enn en juridisk seremoni. Den eneste betingelsen lagt på de som søker dette ekteskapet tjenesten er at du allerede er lovlig gift.

Hattonchatel at its best Bride at Hattonchatel

Som et ektepar, kommer det en tid for å ta en pause og reflektere over hvor du har vært og hvor du er. De fleste par kommentere om hvor overraskende romantisk velsignelse seremonien føles.
Vesentlige jubileer og spesielle datoer er passende tider for å fornye ditt engasjement og kjærlighet. Andre ønsker bare å bekrefte den kjærlighet som har modnet og fordypet seg.

Wedding Guests at Hattonchatel Champagne toast at Hattonchatel

I motsetning til bryllup, er ingen juridisk papirer nødvendig for en fornyelse av løftene eller velsignelse i Frankrike. Den praktfulle slottet Hattonchâtel og den vakre beliggenheten, gir den perfekte eksklusive arena for å gjennomføre disse typer seremonier.

Andre bryllup kan være forseggjort, elegant eller like intimt som du ønsker, normalt vil et par satse på mindre, roligere og en mer intim affære. Fokuset er på å feire to personer som har funnet hverandre, oppdaget kjærligheten igjen og tar fatt på en ny begynnelse. Dette er en ny sjanse til å tørke bort det siste, gjøre ditt bryllup i Frankrike din egen. Destinasjonen og beligenheten er perfekt, Hattonchatel tilbyr eksklusivitet i lokalet.

Andre ekteskap i utlandet / andre bryllup

Det er mange ting som er bedre andre gang rundt, ikke minst som andre bryllup og løfte fornyelses seremonier. I dag fire av ti bryllup er andre ekteskap for en eller begge parter. Nye mønstre for bryllup etikette har dukket opp, og mange par som har sitt andre bryllup, utvider sine horisonter å lete etter det perfekte sted å gifte seg. Og hva er mer romantisk enn en fransk Chateau for andre bryllup eller fornyelse av løfter?

Fornyelse av løfter og velsignelse av ekteskapet i utlandet

På slottet av Hattonchatel Chateau er vi glade for å hjelpe deg å ordne andre ekteskap eller løfte fornyelse med stil. Enten du liker en liten intim bryllupsseremoni i Gran Salle spisesalen eller i slottshagen, eller velge en overdådig affære med opptil 100 gjester, er Hattonchatel Chateau det perfekte sted for den spesielle feiring.


Bryllupsreise

Bryllupsreiser i utlandet

Bryllupsreisen bør gi ekteskapet en perfekt start, dette er en tur du vil huske for resten av livet ditt.
Utsikten over Seinen-dalen er vakker, romantisk fransk brudesuite som ligger i den øvre tårn av slottet med sine franske draperte gardiner, billedvev dekket veggene og autentiske steinpeiser er alle i tråd med den perioden av gotisk chateau. Brudesuite er svært romslig, eget bad med viktoriansk stil bad, sjenerøs garderober plass og sminkebord.
Aperitiff av Mirabella plommebrennevin i hagen før middag er en minneverdig start på enhver bryllupsreise,og å sitte og se på slottet med måneskinn. Din egen personlige servitør vil servere middag ved peisen i Gran Salle spisesal.

Hattonchatel open fireplace Beautiful Honeymoon setting at Hattonchatel

Hattonchâtel slottet er det perfekte stedet å tilbringe bryllupsreisen vekk fra stresset i en ellers travelt liv. I stillheten kan du slappe av og skjemme deg bort i utsøkte unike omgivelser.
Vi ønsker deg velkommen som vår gjest i et behagelig og autentisk atmosfære med en vakker brudesuite, spisestue med åpen peis, fantastisk utsikt over dalen og omkringliggende hager.
Med sin eventyr utseende har slottet akkurat den rette blandingen av glitrende ingredienser for en magisk, spennende og uforglemmelig bryllupsreise opplevelse.

Bare 8 kilometer fra slottet finner man Lac du Madine, hvor man kan leie en båt for idyllisk roturer rundt innsjøen og beundrer utsikten.
Det er noen flotte byer å besøke mens man er på Hattonchâtel som Verdun, Metz og Nancy. Juvelen av Metz byen er uten tvil den St Etienne gotiske katedralen.


Firma Events

Slottet Hattonchâtel Chateau i Frankrike er et eksepsjonelt sted å forbedre næringsutvikling og profil. For dine styremøter, toppledermøter, corporate events, viktige kunder, næringsliv og private konferanser, nye produktlanseringer og seminarer.

Slottet tilbyr deg en prestisjefylt og svært konfidensiell sted for firmaarrangementer.


Dagsmøte med frokost

Møter for ca. 10 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Dette fransk hotellet pakken inkluderer også: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møtefasiliteter.
Ettermiddagskaffe / te med med hjemmelaget brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.

EUR  (Euro) 135,- per person
 


Dagsmøte i chateau med frokost og middag

Hotellmøter for ca. 11 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.
Arrangementet som settes opp i den franske chateau inkluderer: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møtefasiliteter.
Ettermiddagskaffe / te med med hjemmelaget brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

EUR (Euro) 200,-- per person
 


Kveldsmøte

Forretningsmøter for ca. 7 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.
Dette hotellet pakke i Frankrike inkluderer også: Vann, kaffe / te og frisk frukt i locales / møtelokaler.
Sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake i salongen. Innbydende drinker.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

EUR (Euro) 200,- per personDagsforsamlingen i slottet med overnatting i en suite

Bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.
Denne bedriftens virksomhet pakke i den franske slottet inkluderer også: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møte- og konferansefasiliteter.
Ettermiddagskaffe / te med hjemmebakt brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake. 3 retters gourmetmiddag i restauranten. Kaffe / te og sjokolade. Én overnatting (hotellovernatting) i en luksuriøs suite med eget bad. Frokostbuffé er inkludert.

EUR (Euro) 345,- per gjest i Singel Suite
EUR (Euro) 385,- per gjest i Dobbel Suite


Dagsmøte med frokost

Ca. 10 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.

Inkludert: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møtefasiliteter.
Ettermiddagskaffe / te med med hjemmelaget brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.

EUR (Euro) 135,- per person
 


Dagsmøte med frokost og middag

Seminar for ca. 11 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.
Denne pakken inkluderer også: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møtefasiliteter.
Ettermiddagskaffe / te med med hjemmelaget brød, frokostbuffé og sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

EUR (Euro) 200,- per person
 


Kveldsmøte

Ca. 7 timer med bruk av auditorium, standard AV-utstyr, gratis tilgang til trådløst internett, notatbøker og penner.
Denne spesielle virksomheten pakken inkluderer også: Vann, kaffe / te og frisk frukt i møte- og konferansefasiliteter.
Sen ettermiddag kaffe / te med hjemmelaget kake. Velkomstdrink.
3 retters gourmetmiddag. Kaffe / te og sjokolade.

EUR (Euro) 240,- per person


Hunting in France

I Lorraine - Frankrike, har villsvin tall vært i økning siden 1999, da skjermede områder med tett skogsvekst ble satt til side for dyrene. Jegere drepte 19.000 villsvin mellom 1997 og 1998, sa Olivier Schoenstein, leder av den regionale jakt føderasjon. I 1999, ble dette tallet toppet til 50.000.

Lorraine en av de beste stedene å jakte på villsvin i Frankrike. Den vakre slottet Hattonchatel Chateau tilbyr villsvin skyting og jakt ferier, og vi kan organisere jakt for både små og store grupper. I de senere årene har det blitt mer og mer populært å bruke armbrøst jakt, og disse type jaktturer kan også ordnes av Hattonchatels forvaltning .. Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon.

Wild Boar in France Deer hunting in France

Et økende antall jegere ønsker noe mer enn en vanlig en-dags-jakt. Det er derfor vi arrangerer jakt pauser i løpet av to eller tre dager. Enten høytidelig fokus på jakt i hele ferieperioden, eller hvor jakten kan blandes med andre typer aktiviteter - som golf, vannsport ved Lac de Madine, vin og ost smaker, kulinariske begivenheter eller dagsturer til noen av de vakre historiske byer som Metz, Nancy og Verdun.


Villsvin jakt

Den europeiske villsvin kropp er lik med bison kropp, men det er tyngre og høyere i skulder regionen. Villsvin kropp er dekket med grovt, tynt hår. I de fleste tilfeller, villsvin er svart, men i noen tilfeller kan de være brun eller sølvgrå. Villsvin er født med striper fra sin nese til hale som vil visne når villsvin når seks opptil ni uker gammel. Villsvin er kjent for å bo i mange forskjellige områder som i noen tilfeller er ganske irriterende da disse dyrene gjør mye skade på naturen.
European Wild Boar har alltid blitt sagt å være den mest intelligente av sportsjaktdyr. En fullvoksen villsvin er rundt 1 meter høy og veier mellom 90kg og 140kg. Sow er litt mindre, og blir bare 90cm høy og veier mellom 70Kg og 90kg. Både villsvin og purker er bevæpnet med store skarpe støttenner. De europeiske villsvin varierer i farge fra rusten brun til mørk svart og grisunger er brun med lyse horisontale stripes. Vill villsvin kan avle hele året, med et kull på 8 til 10 grisunger som blir født etter en drektighetstid på fire måneder.<br>

Villsvin jaktsesongen starter i Lorraine på 1. september og fortsetter til 15. april, og jakt av ettåring og smågris er tillatt hele året. Den beste tiden for å jakte villsvin i Frankrike er fra november til januar, når snøen gjør boar mer synlig eller ved fullmåne grunnet lysforhold.
Hannene er i stand til reproduksjon hele året. Kvinnelige villsvin er i stand til å føde i en måned. Mesteparten av den kvinnelige villsvin føder kun én gang per år, men det er noen tilfeller (når maten er rikelig for eksempel) når noen av purker kan føde mer enn ett kull per år. I løpet av ett år vil faste støttenner begynner å vokse: deres seksuell modenhet er nådd i sitt første leveår. Deres levetid er kjent for å være rundt 10 år, men det er noen tilfeller der den europeiske villsvin levde hele 27 år.


Leisure

Hattonchâtel slottet er det perfekte stedet hvis du ønsker å komme bort fra stress av daglig travelt liv. Tillat deg selv å slappe av, i denne utsøkte og unike omgivelse.

wine tasting hattonchatel Ballooning at Hattonchatel

Naturparken satt i 1100 hektar, omgitt av innsjøen Madine, som ligger bare 8 km fra slottet.
Aktivitetene ved Sport og Vann-sport Leisure Centre er mange, som hest -riding, 9-hulls golfbane, katamaran, bueskyting, tennisbane, fisking, seiling skole, windsurfing, utleie av terrengsykler til en omvisning på rundt innsjøen, og mye mer. Hvis du ønsker, kan du fylle dine reiseplaner med Direct Reiseforsikring slik at du kan delta i alle aktiviteter med absolutt ro i sinnet.

Kun 10 minutter fra Hattonchatel Restaurant Lac de Madine

Eksklusiv vinsmaking ved chateau hvor du kan nyte en unik opplevelse og nyt de lokale franske viner og dens historie.
Ta et besøk til lokale omkringliggende vingårder som i dalen av Mosel, dalen Seille, Dalen Metz og dalen Sierck. Disse kan ordnes på forespørsel.
Beundre den fantastiske utsikten i en varmluftsballong, kan disse ordnes før oppholdet.
Bare 500 meter fra chateau er det flere restauranter, Le Patio og Restaurant Lair du Moulin. En kort kjøretur til et eiendommelig landsbyen Heudicourt- Sous- leksjonen Côtes er Restaurant Lac de Madine. I landsbyen Vigneulles- leksjonen Hattonchâtel er en liten italiensk restaurant, alle har en svært hyggelig meny og lage alternativ for servering under ditt opphold på Hattonchatel.

Storslått byer å besøke mens på Hattonchâtel, Verdun, Metz og Nancy.

Historic City of Verdun, France

Verdun var stedet for slaget ved Verdun i 1916 under første verdenskrig. En av de dyreste slagene i krigen som førte til et enormt tap av liv. I dag er Verdun en levende by. Etter å ha gjennomgått en total forvandling, i hjertet av byen er en harmonisk blanding av tradisjon og nytidsstil. Besøkende kan rolig beundre byens arkitektur, spesielt de vakre Art Nouveau-stil fasader, opprettet etter den første verdenskrig. Kaianlegget har blitt fokus poenget med livet i Verdun mange festlige, kulturelle og kommersielle arrangementer finner sted der.
Det er et amfi med utsikt over elven fra der de kommer og går av fritidsbåtene kan observeres på fritiden. Andre fritidsaktiviteter er åpne for besøkende, bading i Pré l'Evêque sport og rekreasjon park, ponniridning i byen. Når det tid for lunsj, besøke en meget godt anbefalt restaurant i Verdun Le Coq Hardi.

St Etienne katedral i Metz, Frankrike Nancy, Frankrike

Metz ble gjenvunnet fra Tyskland i 1918, og er nå hovedstaden i Lorraine-regionen. Metz er kjent som "City of Light" på grunn av sin fantastiske belysning som fremhever den fantastiske arkitekturen i gamle bygninger og kirker. Metz gjør en idyllisk bryllup destinasjon og juvelen av byen er uten tvil den St Etienne gotiske katedralen, designet av Marc Chagall. Katedralen er åpen hver dag for besøkende.
Mot nordvest av katedralen ligger øya Petit Saulcy hvor den eldste franske teater er fortsatt i bruk. Oppdage gledene i Parc Naturel Regional de Lorraine med sine frodige skoger og mange bekker og innsjøer.

En ganske uventet syn i Øst-Frankrike, er havnen midt i sentrum av byen. Quai de Londres med utsikt mot det 14. århundre Chaussée Tårn renner langs den venstre bredde. Kaianlegget har vært helt renovert.
sted verdt å se.
Musée des Beaux-Arts og Musée Historique Lorrain bør også besøkes.
Det er også en botanisk hage i Nancy, "Le Jardin Botanique". Den er åpen fra kl 10 til 12 (middag), og 14:00-17:00 på mandag til fredag. På lørdager og søndager er det åpent 14:00-17:00. Det koster rundt € 2,30 for å komme inn, og har mange forskjellige typer planter og blomster, blant annet tropisk.

city of Nancy france Besøk Nancy under ditt besøk hos Hattonchatel

Golf

Nærheten av det flotte Hattonchatel slottet er mange utfordrende golfbaner der golfspillere har mulighet til å praktisere sin favorittsport. Minst 10 vakre utfordrende golfbaner med undulated fairways og raske greener kan bli funnet i Lorraine-regionen nær Hattonchâtel Chateau. Nancy-Pulnoy Golf Club, Vittel Golf klubb, Techno de Metz Golf Club og Metz-Cherisey Golf Club er bare for å nevne noen, og er alle innen umiddelbar nærhet av chateau tilby utfordrende 18 hulls baner. Franske golfferier er svært populære og som ikke ønsker å bo i en vakker golf slott i stedet for en golf!

Kontakt oss og vi vil arrangere en golf-pakke for deg og din gruppe golf venner.

Hovedkontoret

Avenida Maria de los Angeles Ascanio Cullen Nº 2
Amarilla Golf & Country Club
San Miguel de Abona 38639
Santa Cruz de Tenerife

  • Telefon: +34 922 786200
  • Faks: +34 922 785466
  • Email: booking@bryllupiutlandet.no
  • Website: https://bryllupiutlandet.no
Kontakt skjema her

Facebook

Go to top