Danmark

Frankrike

Tenerife

vakkert, og du er verdt det

Les detaljer av våre eksklusive eiendomer

Hattonchatel Chateau

Hattonchatel Chateau

Lev ut dine eventyrlige drømmer i den grandiose Chateau d`Hattonchâtel midt i Frankrike.

Se mer
Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods

En av perlene på Dansk jord, hvor vi har alle serverdigheter lett tilgjengelig.

Se mer
Clansani Venues

Clansani Venues Tenerife

Tenerife er kjent for sine vakre strender, og vi komplimentere dette bilde med utsøkt eiendom.

Se mer

Eventyrlige Bryllupsbilder

De mektige bygninger og fasadene er perfekt til minneverdige begivenheter.

Ikon

Du kan bli ikonet i din egen eventyr som varer livet ut.

Du er verdt det

Ekte glede og kjærlighet er ikke lett å finne.
Når du har funnet den rette, vær sikker at omgivelsen er også den rette.

Posering

Standard bryllupsbilder kan plutselig bli utvidet til ekte glamour nivå her.

Artikkelindeks

ClansaniClub House Tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Bestill flyreiser til Tenerife og tilbringe ferien på denne fantastiske Kanariøya. Dette er utvilsomt en av de beste stedene du kan besøke for ferien. Dette stedet er ideelt for folk på jakt etter en ferie som er rolig. Den klare stranden, vann og kjølig vind gjør dette til et uimotståelig sted for alle. Sørg for å besøke Clansani Tenerife for en fantastisk ferie. Vi ligger kun 10 minutter fra Reina Sofia sør flyplassen i Tenerife, satt i Amarilla Golf & Country Club kompleks på den solfylte kystområdet på øya, hvor vi har attraktive selvbetjente villaer og hotellovernatting til Golf Club House.

Klubbhus Amarilla Golf Tenerife Clansani Klubbhus

Avslappende salongområde på Clansani-Resorts Piano og Venue område på Clansani-Resorts

Det er en ny marina i gangavstand som gir båttur, fiske, vannsport. Nyt havutsikten fra den nye baren som ligger ved enden av havnen.

1st Tee og Amarilla Golf pro shop på døra trinn Amarilla golfbane med utsikt over marinaen

Den tilstøtende Golf del Sur komplekset ligger innen gangavstand, full av butikker, frisører, skjønnhetsspa, treningsstudio, kveldsunderholdning og et bredt utvalg av restauranter.

Los Cristianos og Playa de las Americas er bare 15 minutter unna med bil.

Bar Area of Clansani Klubbhus Festsal på Clansani Resorts

Clansani Tenerife Golf og Country Klubb tilbyr et bredt spekter av selvbetjente leiligheter fra Studio enheter med plass til 2, til leiligheter med soveplass til fire med privat svømmebasseng. Dette er en imponerende pakketilbud. Den første tee er off rett ved døren.

Amarilla Golf Tenerife Spektakulær utsikt på Amarilla golf

Nyt en avslappende og rolig ferie. Noen av de fineste gylne sandstrender på øya er i nærheten av Amarilla Golf, inkludert windsurfing stranden i El Medano med den store strekning av Playa de la Tejita strand. Begge er bare en 10 minutters kjøretur fra oss.


Clansani Golf og Country klubb svømmebasseng

Clansani Tenerife ligger idyllisk til på Amarilla Golf bane, i den sørlige delen av Tenerife. Beliggenheten er fredelig, men likevel bare 15 minutter fra turist hovedstaden Los Cristianos, som gjør dette til et perfekt sted for en uforglemmelig familie ferie, golf ferie eller bryllupsreise destinasjon. Vår vakre festsal gir et fantastisk sted for bryllup, spesielle bursdagsfester, jubileer og julebord.

Vakre tropiske omgivelser på Clansani Resorts Clansani Klubbhus

Ferien i Tenerife blir en spesiell opplevelse når du velger å bo på våre fantastiske golf hotell i Tenerifes sørlige delen. Vår spansk inspirert tema luksusvilla kompleks gir en elegant og behagelig opphold på Kanariøyene komplett med romslige rom og interiør og førsteklasses fasiliteter. Dette inkluderer en restaurant og bassenger for både voksne og barn i tillegg. Et opphold på den fantastiske Clansani Tenerife vil sikkert bli et av høydepunktene for besøket i Tenerife og Kanariøyene.

De fleste av våre selvbetjente leiligheter med utsikt over golfbanen har et fantastisk utsikt til det glitrende havet og den vulkanske Mount Teide, alt er ideelt for en avslappende ferie. For de som ønsker å utforske øya eller nyte den stadig berømte utelivet i den sørlige Tenerife, de fleste attraksjoner og steder av interesse er lett tilgjengelig og innen kort kjøreavstand.

En av de beste golf hotellene i Tenerife

Som en av de beste golfbaner i Tenerife, Clansani Tenerife (Country Golf Club), i sin tropiske omgivelser har en veldig rolig, avslappet atmosfære. Fasiliteter inkluderer en restaurant og bar med god plass til å spise på terrassen, en barneplaskebasseng, stor voksen svømmebasseng, golf driving range, pitch og putt, biljardbord, tennisbaner og rikelig solterrasse med solsenger tilgjengelig.

Bar området på Klubbhus Tenerife Elegant sted for bryllup, bursdager, jubileer, julebord på Clansani Resorts

Vi tilbyr en utmerket bar service og vennlig engelsk bar betjening vil servere kjølig spansk eller engelsk drinker rundt bassengområdet eller terrasse mens du slapper av. Som en av de beste hotellene i Tenerife Country Club House Restaurant har en utmerket meny som serveres hele dagen og kan nytes rundt de tropiske omgivelser.

Avslappende område på Clansani Resorts Tenerife ClansaniTenerife Bar område

For de mer energiske, Amarilla Golf bane og driving range er rett ved inngangen, tennisbaner på stedet, og på slutten av golfbanen vil du finne Atlanterhavet og den lokale vannsport marina med de vakre seilbåter og flere restauranter - og det er kun 10 minutters gange unna. Videre vil du finne en ranch med hester og staller. Her har du muligheten til å ri enten i paddocken, eller du kan ri som en del av en gruppe i det vakre landskapet.

Den nye San Miguel Marina på Amarilla golf, Tenerife Kyst gangvei langs Marina med bar på slutten

Amarilla Golf bane og driving range ligger ved inngangen til hotellet, er det også en taxiholdeplass utenfor for de gjestene som ønsker å besøke andre byer og ikke har leiebil.

Clansani Tenerife tilbyr deg det beste kvalitet og har et utvalg av selvbetjente hotelleiligheter, barnevennlig to soverom bungalower eller en romantisk to og tre soverom villaer med privat svømmebasseng.

Avslappende område på Clansani Resorts Tenerife Clansani Tenerife Bar området

Servering i Tenerife

Tenerife Restaurant Servering | Tapas Spansk mat | English Breakfast i Tenerife

Slapp av på Clansani Resorts Casa Club Bar området ved ClansaniResorts
Storslått buffeer på Clansani Resorts Buffet som passer for en konge på Clansani Resorts

English breakfast or Spanish tapas in Tenerife

Vår restaurant på Golf Club åpner tidlig på morgenen og serverer en av de beste engelsk eller kontinental frokoster man kunne mulig be om. Dette kan serveres i restauranten eller ute på terrassen, rundt bassengområdet. De fleste golfere anser dette til det første punktet i dagsprogrammet, som innstiller dem for den utfordrende Amarilla golfbanen som ligger foran.

Frokost på terrassen på Clansani Resorts Frokost på Clansani Resorts

Det er en omfattende engelsk og spansk meny som serveres hele dagen. Barnemeny er også tilgjengelig til en rabattert pris. All bespisning kan nytes i frokost og spisesalen eller på terrassen rundt tropiske omgivelser.

Klubbhus Amarilla Golf Tenerife Svømmebassenger på Clansani Tenerife

Den spanske øya er full av gode restauranter, men et must, for folk flest som besøker Amarilla Golf er en kort fem minutters reise med bil eller taxi til den sjarmerende landsbyen Los Abrigos, kjent over hele den sørlige delen av Tenerife for sin rikdom av fersk fiske restauranter. De fleste av de spanske og engelske restauranter er åpne hele dagen for familie lunsj og en romantisk kveldsservering for to.
Mange av eierne har også egne fiskebåter og serverer fangsten i sin egen restaurant.


Priser

Tenerife Restaurant Servering | Tapas Spansk mat | Engelsk Frokost

STUDIO LEILIGHET soveplass til to personer
soveplass: 2

Perfekt Hotel overnatting for golf par, første tee ved inngang. Alle er utstyrt med queen size dobbeltsenger, kjøkkenkrok, TV og DVD-spiller. Terrasse med utsikt enten mot havet og golfbanen eller fjellet Teide og det er bare et steg til svømmebasseng og tennisbane. Full engelsk eller kontinental frokost er tilgjengelig ved forespørsel.

Amarilla Golf Bane Clansanistudio småkjøkken Clansanistudio accommodation Club House pool area

Bestill her


OVERLEGEN ONE BEDROOM SUITE med soveplass til 2 eller 4 personer
Soveplass: 2

Disse vakkert innredede suiter med romslig stue er fullt utstyrt kjøkken TV, DVD og radio vekkerklokke. Med enten to enkeltsenger eller king size dobbeltseng. Fri tilgang til stort svømmebasseng med terrasse og solsenger. Full engelsk eller kontinental frokost er tilgjengelig på forespørsel. Restaurant og bar tjenesten tilgjengelig.

Bestill her

Soveplass: 4
Vakkert innredede suiter med romslig salong. Enheter som er innredet med to enkeltsenger eller dobbeltseng og en uttrekkbar dobbel sovesofa. Balkongene har utsikt mot sjøen eller fjellet Teide. De har fullt utstyrt kjøkken, TV, DVD / CD-spiller, radio og alarm-klokke. Fri tilgang til svømmebasseng og plaskebasseng for barn. Full engelsk eller kontinental frokost er tilgjengelig på forespørsel. Perfekt leilighet for en familie ferie i Tenerife.

Clansanisuperior suite baderom Solnedgang ved Clansani Clansanisuperior soverom Clansanisuperior suite lounge

Enkelrom Luxury Suite
Soveplass: 2

Våre attraktive luksuriøse suitene er ideell for golf par, som liker det lille ekstra komfort og luksus mens du er på ferie. Romslige balkonger med utsikt over golfbanen og havet. De har fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin og oppvaskmaskin. DVD / CD-spiller, flatskjerm-TV, massasjedusj-hytter og klimatisert. Full engelsk eller kontinental frokost er tilgjengelig på forespørsel. Den perfekte luksus en seng leiligheten hotellet for en romantisk komme unna for 2.

Bestill her

Clansaniluxury air-conditioned suite Clansaniluxury suite kjøkken Clansaniair-conditioned luxury suite lounge Clansani svømmebasseng

To-roms leilighet
Soveplass: 4-6 Bungalow Pris

Disse hyttene ligger i et lite kompleks og med svømmebasseng, ved kysten av Atlanterhavet. Alle enhetene har to soverom og to bad. Hovedsoverommet har tilstøtende bad. Den romslige stue med åpen fullt utstyrt kjøkken. Den har TV, DVD / CD-spiller, safe og radio. Fra både stue og soverom er det utgang til stor solterrasse med bord, stoler, solsenger og BBQ. Den perfekte bungalow for en selvbetjent familieferie i Tenerife!

Bestill her

Clansanichalet åpen kjøkken Clansanichalet Lounge Clansanichalet hoved soverom Clansanichalet svømmebasseng


Dobbel soverom privat villa med svømmebasseng i Tenerife

Soveplass: 4-6
Disse vakre private luksusvillaer med svømmebasseng i Tenerife ligger alle i et rolig område. 2 minutters gange fra sjøen. De har alle en meget velholdt, privat hage og et privat svømmebasseng omgitt av en stor solterrasse med vakre hagemøbler og grill. Disse private villaene har 2 soverom og 2 bad. Kjøkkenet er fullt utstyrt og romslige salonger har TV, safe, DVD / CD-spiller og radio. Den perfekte luksusvilla for en hyggelig selvbetjent gruppe ferie i solen - den beste gruppen overnatting du finner i Spania.

Bestill her

UNIT 215:

Clansani 2 seng villa baderom Clansani 2 seng villa lounge Clansani 2 seng villa privat svømmebasseng Clansani 2 seng villa kjøkken Clansani 2 seng villa kjøkken

Luksus tre soverom luksusvilla på Tenerife med privat basseng

Soveplass: 6-8
Disse prestisjetunge villaer i Tenerife med private bassenger alle ligger i et rolig område er kun to minutters gange fra sjøen. De har alle en meget velholdt, privat hage og et privat svømmebasseng omgitt av en stor solterrasse med moderne hagemøbler og grill. Disse luksuriøse villaene har 3 soverom og 2 bad med et basseng. Kjøkkenet er fullt utstyrt og svært romslige stuer har TV, safe, DVD / CD-spiller og radio. Den ultimate selvbetjente familieferie overnatting i Spania.

Bestill her

UNIT 107:

Luksus villa Clansani hovedsoverom/ honeymoon suite Clansani tre soveplass villa dining Clansani tre soveplass villa lounge Clansani tre soveplass villa lounge


UNIT 105:

Clansani tre soverom villa med privat bassenga Clansani primær soverom / honeymoon suite Clansani tre seng villa dining Clansani tre seng villa lounge Clansani tre seng villa lounge

Tenerife Luksus villaer Tenerife, bungalows Tenerife Luksus leiligheter Hotel Tenerife

Bo på golfbanen i Tenerife i en av de luksuriøse villaer i tenerife. Clansani Steder tilbyr luksuriøse villaer på Kanariøyene. luksusvillaer i tenerife, Spania. Det er enkelt å bestille ferie leiligheter villaer på Kanariøyene -. Bare gå til bestilling eller reservasjon for luksuriøse leiligheter, luksus villaer i Tenerife bungalower i Tenerife

Clansani Venues har de beste selvbetjente villaer i Tenerife , og hotellet tilbyr selvbetjente leiligheter eller selvbetjent overnatting også. Fantastiske villaer og hus på golfbanen. Se opp for når vi har en spesiell pris for hytteutleie i Tenerife.
Villas på Kanariøyene til leie: Her finner du de beste pakkereisen ferie i Tenerife. Tenerife villaer og Tenerife bungalower. De Clansani Venues har de beste luksuriøse ferievillaer og luksus basseng villaer i Tenerife og romslige bungalower i Tenerife. Luksusvillaer i Tenerife. Den ClansaniCarlton Hotel gir deg en meget god kvalitet - Clansani arenaer også gir deg en god pris på våre 4 og 5-stjerners leilighetene og vakre 4-stjerners 5-stjerners villaer. 4 stjerners og 5-stjerners hotell i Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura. ... (Prisene gjelder for inntil 8 personer). I Tenerife kan du leie private Villas, bungalower og leiligheter. Villaer og leiligheter er tilgjengelige i et av de fineste hotellene i Tenerife til rabatterte priser. ... De mest luksuriøse suiter og leiligheter i Tenerife er på tilbud her inkludert gratis solsenger ... Private frittliggende villa med privat oppvarmet basseng og romslig stue og en fantastisk havutsikt. Private villa i Tenerife til leie. Leie en bungalow, leilighet eller villa i Tenerife. Det er ikke mange private villaer eller bungalower i tenerife, når du også ønsker kvalitet. Og personvern er veldig viktig når du er på ferie.

Luksus gruppe innkvartering for golfspillere

I Tenerife gruppebestillinger velkommen. Hotellet har plass til mange ulike grupper. Golfferier til Tenerife krever ofte gruppen innkvartering for en gruppe golfere og deres kone. Clansani Tenerife tilbyr ideelle og rimelig gruppe innkvartering i Tenerife for studioer, gruppe overnatting i selvbetjente leiligheter, gruppe overnatting i selvbetjente bungalower og villaer med eget basseng.
Rengjøring og sengetøy er inkludert, og du vil finne gratis håndklær og gratis solsenger også.

Kontakt oss for konsernet Golf ferier eller helger og fire kuletilbud i Tenerife. Vi er spesialister på skreddersydde golfpakker for små og store grupper av golfere til Tenerife, Spania. Kontakt oss og se om eller når vi tilbyr en spesiell pris eller rabattert pris. Fantastisk flotte verdi golf ferier til Tenerife for grupper eller par. Bestill en privat golf leilighet i Tenerife, Spania i dag - rett på golfbanen med en fantastisk utsikt over golfbanen og havet

All den private feriehus i Tenerife at vi gir er med høy standard. Vår tjeneste fra godt trent og erfarne staber er svært høy også.
Tenerife villaer til leie, som spesialiserer seg i luksus Tenerife ferie leie villaer i Tenerife, forut vi har bredt utvalg av luksus Tenerife privat villa overnatting.

Våre feriehus i Tenerife er på førsteklasses beliggenhet, med flott utsikt til sjøen. Clansani.com har en stor portefølje for villaer i Tenerife. Clansani Venues har erfaring i Tenerife for beste villaer i Tenerife, og de er også svært egnet for barn. De 4 og 5-stjerners private familie feriehus øke deres svømmebasseng

Luksuriøse villaer i Tenerife for hele familien
Alle våre vakre villaer i Tenerife ligger i Sør-Tenerife.
Våre feriehus leie ligger i Amarilla Golf ved siden av Golf del Sur. Hvorfor skulle du ønske å leie en privat villa på Gran Canaria når du kan leie en kvalitet villa i Tenerife, som også har mye mer å tilby. De private villaer inneholde sin egen private basseng.

Vi ønsker din opplevelse hos oss blir minneverdig

Hvis du ønsker å leie en privat ferie villa og leter etter spesiell pris (rabattert pris) for langtidsleie eller ønsker en siste liten rater (siste minutt booking prisene gjelder kun ved 7 dager før ankomst dato) Vennligst ta kontakt med oss og la oss dine behov og vi vil gjøre alt vårt beste for deg og din familie. Vi inviterer deg til å oppleve vår tjeneste for private feriehus overnatting i Tenerife.


Bryllup i utlandet

Bryllupssuite bryllupsreiser i Tenerife, Spania

Planlegging av bryllupsreise bør være spennende og morsomt. Bryllupsreise bør gi ekteskapet en perfekt start, som du vil huske resten av livet.

Vi anbefaler at du gjør din bestilling på Clansani Venues i minst 6 måneder på forhånd for å unngå skuffelse, våre selvbetjente villaer med private svømmebasseng er svært mye i etterspørselen, vil det også tillate deg å bestille de beste flytider.

Villas with private swimming pool- treat yourselves

Beautiful, elegant bridal suite

Noen av de fineste gylne sandstrender på øya er i nærheten av Amarilla Golf, inkludert mesterskapet windsurfing stranden i El Medano og store strekning av Playa de la Tejita strand for ekte soltilbedere. Begge er bare en 10 minutters kjøretur fra Golf.

Kjærlighet i Tenerife Slapp av på bryllupsreise i Tenerife


Selvbetjente på Clansani Venues i en av våre luksuriøse villaer med privat svømmebasseng gir deg all den komfort, frihet og privatliv du trenger etter all den travle, stressende utarbeidelse av bryllupet. Enda bedre, i Tenerife ditt nesten garantert sol, uansett hvilken tid på året det er.

Vurdere aktiviteter du er interessert i, strender, golf, snorkling, sykling, dykking, utforske, hesteridning på stranden, jet ski sammen på den lokale vannsport marina, er endeløs valget.

En fem minutters reise med bil eller taxi vil ta deg til den sjarmerende landsbyen Los Abrigos, kjent over hele den sørlige delen av Tenerife for sin rikdom av fiskerestauranter.


Strendene i Tenerife Jet-ski sammen på vannet sport marina

Hvorfor ikke velge en av våre vakreste og mest romantiske private villaer med svømmebasseng for romantisk bryllupsreise destinasjon?

Frokost på terrassen Forelsket

Vi har også den perfekte eksklusive Tenerife bryllup i utlandet steder og arenaer både Frankrike og Danmark.

Bryllupsreise på en excotic Island - Tenerife

Fly fra Storbritannia, Skottland, Irland eller Wales og har din romantisk bryllupsreise i Tenerife - øya med evig vår! Flyene er billige og flyturen tar bare rundt 4 til 5 timer. Det er din drøm bryllupsreise. helg bryllupssuite på Tenerife, Kanariøyene, Spania.

Irish bryllupsreise i Tenerife, Spania

Vakre bryllupsreise i Tenerife. Romantisk bryllupsreise i Kanariøyene. Tenerife, Kanariøyene, Spania er den perfekte bryllupsreise destinasjon - og det er i Europa.


brudesuite

Brudesuite

Dra nytte av våre Spesialtilbud. Besøk Clansani-Tenerife og bo i en av våre suiter med ett soverom med en fantastisk utsikt. Vår bryllupsplanlegger vil bare være altfor glad for å diskutere dine planer for den spesielle dagen.
Når bryllupet er bestilt hos oss i minimum 50 gjester, vil kostnadene ved boligen bli trukket fra den endelige fakturaen.
De nygifte har et valg med hensyn til deres bryllupssuite. Vi kan tilby en av våre luksussuiter på spansk Hotel, som er har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og vaskemaskin, DVD / CD-spiller, flatskjerm-TV, hydromassasjedusj enhet og har aircondition. Den ultimate valget er å ha en av våre private villaer med eget svømmebasseng. Det er neppe noe mer romantisk enn å slikke den daglige stråler av Tenerife solskinn, en dukkert i bassenget sammen og slappe av på terrassen om kvelden med en avkjølt drink, planlegge fremtiden sammen som nygifte, mens du ser på solnedgangen gå ned.

Tenerife romantiske brudesuiter Villa med privat svømmebasseng

Vakre eksklusive bryllup i tenerife

Alle våre brudesuiter i Tenerife er dekorert med fargerike visningen av roseblader, sjokolade og en venter flaske champagne på is.
I tillegg vil våre vennlige og hjelpsomme ansatte være på vakt for å gjøre den siste finpussen i hele bryllupet opphold i Tenerife.

Når du skal gifte i Tenerife, kan vi underholde gjestene ved å tillate oss å arrangere utflukter, under deres opphold IE skjemme bort dager til den lokale Spa, sight seeing turer, turer til badeland, besøk til Mount Teide
Vi er åpne for andre forespørsler du måtte ha, så ikke nøl med å spørre oss.


Bryllupspakker

Brudesuite

Vårt Basic bryllup pakken inkluderer:

Clansani Resorts Bryllupsvenue
Seremonien


• All administrasjon knyttet til bryllupet ordninger. Dette vil omfatte, booking bryllupet dato for deg og bekrefte den nøyaktige bryllup dato og klokkeslett, all korrespondanse under planleggingen.

• Ved ankomst i Tenerife, vil veiledning gis gjennom hele pre-booket bryllup søknad avtale og pre bryllup møte for å gå gjennom alle avtaler for den store dagen.

• Innredet lysthus og rødt gangen teppe.

• Standard brudebukett til bruden; Knapphull til brudgommen; floral arrangement for bryllupet spillested og to knapphull for vitner.

• Én uker overnatting i en Luxury soverom suite dekorert med en fargerik utstilling av roseblader, sjokolade og en flaske champagne på is.
(En reduksjon i pris er ikke aktuelt hvis boligen ikke er nødvendig).

• En tier dekorert bryllupskake og en flaske lokal champagne for feiringen toast.

Personlig bryllup koordinator hele bryllupet ditt dagen.

Euros: €2995

De obligatoriske seremoni avgifter er ikke inkludert i våre pakker, og seremonien foregår på engelsk. Bryllupet Blessing seremoni avgifter er 475 € betales for alle par. Kirken eller kapellet donasjon avgifter er £ 200.

Clansani Resorts lysthus bryllup Seremonien

Sandstrender i Tenerife

Sandstrender i Tenerife

Tenerife kysten har noe for alle - soltilbedere, vannsportentusiaster , dykkere og nudister kan alle unne deres spesielle lidenskap her. Øyas subtropiske klima, har gitt den tittelen "The Island med evig vår".

El Médano Strand

er nærmest Amarilla Golf. Det er den lengste stranden på øya, en to kilometer lang strekning med fin, gyllen sand som ender på en vulkansk kjegle kalt "Montaña Rojo" (Red Mountain). Solsenger og parasoller er tilgjengelig for utleie. Det er en svært hyggelig strandpromenaden tur å spasere langs og mange typiske spanske barer og restauranter å velge mellom på strandpromenaden. El Médano stranden skiller seg ut for å være det ideelle stedet å gå windsurfing, selv om det ikke avskrekke andre strand goers, spesielt med barn, som liker det rolige, grunne vannet ved denne stranden. Stranden er veldig trygt, og det er alltid god plass for barna å leke ballspill, surfebrett på bølgene, bygge sandslott og generelt ha det gøy.

Koblet til The Médano stranden via Montaña Roja naturreservat er La Tejita beach, en én kilometer lang strand med fin, gyllen sand som er satt godt unna byen. Rett ved siden av den spektakulære Montaña Roja er dette liten bukt som gjør en koselig strand, som hovedsakelig brukes av nudister. Det er en liten bar på stranden for forfriskninger og snacks, solsenger og parasoller er tilgjengelig for utleie.

El Medano Beach near to Amarilla Golf Playa de La Tejita, El Medano, Tenerife

Los Cristianos

Fiskerlandsby har i dag blitt en av de største ferieområder, med noen store strender, inkludert en ny menneskeskapt strand

Strekning av gylden sand, er denne stranden ved slutten av havnen som begynner i byen Los Cristianos, en livlig turiststed med alle fasiliteter man forventer fra en viktig by. Fergene går fra denne porten til de fleste andre kanariske øyene La Gomera, La Palma og Gran Canaria.

Playa de Las Americas

er den mest kjente turistområdet, og så dette er hvor du vil finne mange små strender, beskyttet av lange moloer for å stoppe de kunstig sandbanker å bli skyllet bort.
Området har et stort antall turister som betyr en betydelig folkeliv på strendene. Det flotte med dette området er at alle strendene er kort avstand fra hverandre.
Dette er stedet hvor man kan øve alle typer vannsport og nyte vakre naturen.

El Camisón

er en av de mange strendene mellom de turiststedene i Los Cristianos og Playa de Las Americas. En populær strand hele året, og tilbyr en rekke morsomme vannsport aktiviteter.
Badevannet for barn er utmerket på denne stranden på grunn av moloen som beskytter stranden fra strøm og bølger.

Strand El Camison, Playa de Las Americas Tenerife Strand Los Cristianos, Tenerife

Las Teresitas

stranden i Santa Cruz, den mest populære og barnevennlig strand i området, en lang strekning av gylden sand, strødd med tropiske palmer. Det har dusjer, garderober og solsenger tilgjengelig. Det er alltid noen aktiviteter på gang som sandvolleyball, aerobics, etc.
Den beste måten for å besøke Las Teresitas stranden er å kombinere en hyggelig svømmetur i sjøen etterfulgt av et måltid i den nærliggende landsbyen San Andrés. I denne fiskerlandsbyen er det et stort antall restauranter perfekt for fersk fisk eller skalldyr måltid tilberedt i tradisjonell kanarisk måte.

Las Terisitas strand, Santa Cruz Lido / Lago Martianez new fountain, Puerto de La Cruz, Teneirfe

Lido Martianez

i Puerto de La Cruz, oftest kalt Lago Martianez det gir en perfekt dag for hele familien, The Lido Martianez med sine naturlige saltvannsbassenger er en av de største av alle Kanariøyene. Bassengene er fylt med 27 000m3 vann fra havet som går gjennom et filter system. Den nye fontenen i de største innsjø sprut enorme bjelker av vann på alle kanter. Friluftsbadet har en barneplaskebasseng og noen av de største bassengene er oppvarmet.
Havet rundt Lago Martianez kan sees fra alle vinkler slik at du er bortskjemt med den enorme utsikten over den dype blå Atlanterhavet havet.
Åpningstidene er hver dag
fra 10:00 til 19:00


Tenerife Helgeturer

Tenerife Helgeturer

Tenerife Helgeturer / mini ferie - Spania i helgen eller en midtukers opphold

Trenger du en pause fra regn og grå himmel? Hvorfor ikke bestille en flyreise til Tenerife og bo hos oss for en helgetur. Nyt solen, golf, flotte middager og en avslappende par dager i top notch overnatting på vår resort i Tenerife. Det er en perfekt måte å overraske den spesielle personen. Du kan også kjøpe gavekort for våre helgeturer. Våre helgeturer til Tenerife er enten tre eller fem dager, og kan inkludere golf.

 • Dag 1: Ankomst og innsjekking
 • Dag 2: Klubbhus berømte engelsk frokost eller kontinental frokost
 • valgfri runde golf eller tur til Siam Park
 • Dag 3: Klubbhus berømte engelsk frokost eller kontinental frokost

---3 dagers helgeturer avgang her---

 • Dag 4: Klubbhus berømte engelsk frokost eller kontinental frokost
 • valgfri runde golf eller dagstur til Monkey Park
 • Dag 5: Klubbhus berømte engelsk frokost eller kontinental frokost
 • Avgang

Rate for 3 dager:
Rate for 3 dager med Golf:
Rate for 3 dager med Siam Park:
Rate for 5 dager:
Rate for 5 dager med en runde golf:
Rate for fem dager med to runder golf:
Rate for fem dager med Siam Park:
Rate for fem dager med Monkey park:


Golf

Tenerife - Golf ferier golf overnatting i Tenerife

Spille god golf i Tenerife - vi vil ordne golf tee ganger.

Tenerife er den ideelle golf destinasjon - den mest anbefalte i kanariske øyene. En året, behagelig klima og konsentrasjonen av golfbaner i verdensklasse i et lite område gjør det til en favoritt av amatører og profesjonelle golfinteresserte. En ting er klart, du trenger ikke bekymre deg om været når du spiller golf i Tenerife.Golf på Kanariøyene og bor på en fin golf blir førstevalget for golfferier, med Tenerife er en av de mest populære golf destinasjoner på grunn av sitt varme klima, tilgjengelighet flertallet av sine kurs er i nærheten av de store feriestedene og golf hotell i Las Americas og Los Christianos.

De beste golfbanene i Tenerife

Når du skal på en golf ferie eller en golftur - Tenerife tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet utfordrende golfbaner, alle åpne for publikum. Du kan reservere Garantert tee-off tider med Tenerife Golf Services og spille på Amarilla Golf and Country Club, Golf del Sur, Golf Costa Adeje, Golf Los Palos, Golf Las Americas, Buenavista Golf, Abama Golf, Fast (El Penon) og Los Palos. Ta en dagstur til La Gomera og spille på Tecina Golf. Bestill golf overnatting, golf leilighet, suite, bungalow eller villa, samtidig med Clansani Tenerife.

Visning av Amarilla GolfDu vil få de beste tee ganger på golf ferie i Tenerife.

Vår høysesongen (oktober 01 til april 30) alle de Tenerife Golfbaner tungt booket. Derfor hele denne perioden, vi sterkt anbefale deg å forhåndsbestille alle tee ganger før du kommer på øya for å unngå skuffelse og for å sikre deg den beste golfferie i Spania.
Under Sommer, fra april til september, vil du få en runde golf på nesten 50% rabatt.

I forbindelse med en golf ferie på våre golf (leiligheter eller villaer) kan vi tilby de beste golfpakker - golf overnatting og golf priser i Tenerife:

1) Ubegrenset golf
Clansani Tenerife tilbyr ubegrenset golf per uke for bare 330 € per person på Amarilla Golf Country Club i forbindelse med en golf ferie på hotellet. I sommer er prisen 225 € per person.

2) Betal for 2 og få "en gratis runde golf"
Bo på avslappende golf hotellet og vi tilbyr 3 runder golf på vår 18 hulls golfbane for bare 180 €. I sommer er prisen 120 €.

3) Familie Golf
For to personer er vi i stand til å tilby en runde golf per person på vår 18-hulls golfbane, en buggy (golf cart) og en hyggelig lunsj på hotellet etter kampen for både å en pris på 180 €. Sommer Prisen er 130 €.

4) Attraktive golftilbud
Planlegger du en ferie i Tenerife over en lengre periode, er vi i stand til å arrangere større rabatter og spesialtilbud på golf. Kontakt oss for mer informasjon

5) Pitch putt kurs
Alle golfere og hotellets gjester som bor på golf hotellet og som ønsker å spille golf er tilbudt en gratis runde golf på våre tonehøyde putt golfbane - (par 3 golfbane).

Amarilla Golf

Tenerife Golf Kurs og tee ganger i Tenerife

På Tenerife finner du åtte interessante og utfordrende 18 hulls golfbaner. Spill på Amarilla Golf and Country Club, Golf del Sur, Golf Costa Adeje, Golf Los Palos, Golf Las Americas, Buenavista Golf, Abama Golf og Real (El Penon). Eller du kan ta en dagstur til La Gomera og spille på Tecina Golf.
Du kan få din egen PGA golf pro for en rimelig pris - bare ring oss og vi vil arrangere leksjonen. - Ofte til en rabattert pris når du bor på våre golfhotell. Pome og spille på noen av våre fineste golfbanene i Spania. Vi vil arrangere din taylormade eksklusive golfpakke og en billig golf-pakke. Tenerife har vært vert for flere PGA Open Championships eller The Senior Open Championship for Professionals både for damene og for herrene. Du vil finne mange irske folk fra Dublin, Kilkenny eller Cork i Irland på en golf ferie til Tenerife. Etter golf spillet kan du besøke noen av våre kjente irske puber / irske barer i Tenerife.The Irish Fiddler, Temple Bar, Murphy's Irish Pub Fitzpatricks. Grandee O 'DONNELL ekte irsk BAR, ligger i Las Adelfas villaer kompleks på Golf del Sur - ved siden av Amarilla Golf Country Club. Irske barer.

Tenerife golfferie eller golf ferie i Tenerife

Mange golfere ta flere golfferier i Tenerife hvert år, være løpet av det fantastiske været i Tenerife. Du vil spille golf i solen for moro skyld eller delta i en konkurranse - uavhengig av hvilken vei du velger ferie i Tenerife, blir du likevel få den beste golf ferie i Tenerife
. Finne det perfekte stedet for din golfferie i Spania, en av Kanariøyene som Tenerife, Gran Canaria, Lanzerote eller Fuerteventura. Rabatt på greenfee er nå tilgjengelig på utvalgte spanske golfbaner. Ta din neste golf ferie i Tenerife. Billige og rimelige golfpakker til Tenerife.

Gruppe overnatting i Tenerife for golfere

Clansani arenaer gir den perfekte gruppe overnatting for golf grupper. The Hotel Clansani Lokaler, ideell golf overnatting for grupper og golfferier. Hotell Clansani arenaer er et unikt tilbud for en gruppe golfferie blant golf venner eller familie.
I Tenerife kan du finne gruppe overnatting og golf overnatting i studioer, ett sengs leiligheter, 2 sengs leilighet, bungalower eller 2 eller 3 soverom villaer. Du kan oppnå en stor rabatt når du bor sammen.


Fritid og aktiviteter

Fritid og aktiviteter

Ting å gjøre i Tenerife

Det er mange ting å gjøre i Tenerife. Aqua Club Termal åpner opp en verden av avslapning og velvære. Denne romslige klubben er en av Europas fineste sports-og fritidssentre . Spa og termiske bad-området har et stort dynamisk basseng med rundt 300 vannstråler, hvor du kan slappe av og unne deg en to timers full termisk krets.
Mengden av attraksjoner og tilgjengelige aktiviteter er uendelige. Paragliding, dykking, fiske, er alle på dørstokken. En av de mest populære og godt vedlikeholdt strender er innen kort avstand til Amarilla Golf, at det å være den endeløse sandstrand i El Medano og Playa de La Tejita. Stranden i El Medano har perfekte forhold for windsurfing og har vært vertskap for verdens windsurfing mesterskap, det er en vind Surf School der alt utstyr kan leies, og tilbyr også undervisning.

Dykking i Tenerife Paragliding i Tenerife

En av de mer utfordrende ting å gjøre i Tenerife er å klatre til toppen av Mount Teide, den høyeste i Spania er en unik opplevelse. Del av ruten kan gjøres med taubane som lar hvem som helst å gjøre oppstigningen. Ruten til fots er ganske krevende og vil ta nesten seks timers gange. For de som ikke ønsker å kjøre, kan Clansani Golf and Country Club resepsjonen ordne alle utflukter.

Mount Teide, Tenerife Vannpark, Loro park, delfiner

Innen bare 15 minutter med bil har du tilgang til aktiviteter som show, museer, markeder, båtturer, fotturer, sykling, gocart. Innen umiddelbar nærhet finner du også være i stand til å besøke flere dyreparker , Agua park og vannområder.
Ta en utflukt til den berømte Loro Parque i Puerto de La Cruz hvor det er mye attraksjon for alle aldre. Delfin show, sjøløve show, og den største samlingen av papegøyer i verden, blant andre.

Auditorium i Capital of Santa Cruz Vell av fiskerestauranter bare 10 minutter fra Clansani Resorts

Et besøk til hoved hovedstaden på Tenerife, Santa Cruz, er verdt et besøk hvis bare for å se den imponerende Auditorio, den arquitecto Santiago Calatrava Valls fikk sin inspirasjon fra operahuset i Sydney, Australia. De imponerende bygningene holder konserter, ballett, teater og Tenerife Symphony Orchestra er faste på Auditorio.

Se vår liste av utflukter som kan bestilles i resepsjonen vår.

LORO PARQUE
(Samling ved resepsjon 09:30 – Retur 18:00)
Inkl. overgang inngang
Voksne €40
Barn (2-11) €23

Puerto de la Cruz, en turistbyen internasjonal anseelse, er hjemmet til den berømte "Loro Parque", en verden av eksotisk vegetasjon der en rekke arter lever i harmoni og i sin tur tilbyr massevis av attraksjonen for alle aldre. Delfin show, sjøløve show, og den største samlingen av papegøyer i verden blant andre. De marine artene er også til stede i en imponerende akvarium. Parken har også mange tjenesteområder med restauranter, snackbarer og enda en piknik-området. Flere steder av interesse er den botaniske hagen, Lagos Martinez, Plaza del Charco og stranden Playa Jardin.

TEIDE – LAS CAÑADAS (Halv dagsekskursjon)
(Samling ved resepsjon 07:30 – Retur 14:00)
Voksne €24
Barn (2-11) €12

Nasjonalparken "Las Cañadas" er en av de mest ekstraordinære og vakre severdigheter man kan beundre. Fysisk parken er et enormt krater omgitt av vertikale bergarter med et areal størrelse på 130s.q. Km, fra hvis sentrum stiger det største fjellet i Spania, Mount Teide. (3,717 m). Den store variasjonen av vulkanske bergarter som finnes samt endemiske floral og månelandskap er en del av dette unike verden av farger og former.

TEIDE – ICOD - GARACHICO – MASCA
(Samling ved resepsjon 09:30 – Retur 18:00)
Voksne €34
Barn (2-11) €17

Vi gjør vår vei opp til fjellet Teide av Guia de Isora. En gang i nasjonalparken Teide du vil ha mulighet til å ta bilder på flere stopp som vil bli gjort langs parken. We'll fortsette gjennom stadig grønn dal La Orotava å komme til Icod, som er hjemstedet til "Drago" treet og her er også berømt for sitt viner. Vår reise vil ta oss til nordkysten av øya for å ta oss til Garachico, som ble ødelagt av vulkanutbruddet i 1706. I dette området vil vi ha tid for lunsj (ikke inkludert i prisen). Masca vil være vår siste stopp, denne gamle landsbyen ble okkupert av pirater i tidligere tider på grunn av den fantastiske utsikten som de hadde på La Gomera, har en fim kontroll av maritim trafikk mellom begge øyene.

LA GOMERA
Samling ved resepsjon 07:30 – Retur 19:00)
Voksne €55
Barn (2-11) €34
Hurtig ferje til La Gomera Ombord på fergen, kommer vi til La Gomera, der Christopher Columbus gjorde sin siste stopp før seiling å oppdage den nye verden. Vi hodet gjennom dalen Hermigua, sette blikket på "Garajonay nasjonalpark" og skogen av "el Cedro", med sin unike vegetasjon erklært arv av UNESCO. I Las Rosas, vil vi ha en typisk hjemmelaget Gomera måltid og en demonstrasjon av den særegne Gomera språk. Vi begynner vår tilbake passerer gjennom byene Chipude og El Cercado. På vei tilbake vi kommer over den imponerende klippe Agando før oppdage historie og kultur "San Sebastian" kapell og Tower of "El Conde".

 

Kveldens underholdning
CASTILLO DE SAN MIGUEL

(Samling ved resepsjon 19:30 – Retur 00:00)
Inkl. overgang, inngang, middag og show
Voksne €51
Barn (2-11) €25.50

Natten foregår i autentiske slottet San Miguel. Du vil krysse trekningen brua å bli møtt av greven grevinnen og deretter ta plass i den store innendørsarena. Natten begynner med et spektakulært show av dyktighet og horsemanship, ridderne av slottet "turnering og kjempe til døden!" Der tiden en typisk middelaldersk kveldsmat blir servert med så mye vin som du kan lystig drikke! Etterpå, beveger vi oss inn i hallen for levende musikk og dans til våre vende tilbake til feriestedet.

 

Hovedkontoret

Avenida Maria de los Angeles Ascanio Cullen Nº 2
Amarilla Golf & Country Club
San Miguel de Abona 38639
Santa Cruz de Tenerife

 • Telefon: +34 922 786200
 • Faks: +34 922 785466
 • Email: booking@bryllupiutlandet.no
 • Website: https://bryllupiutlandet.no
Kontakt skjema her

Facebook

Go to top