Artikkelindeks

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods Manor House er fantastisk. Når disse imponerende smijern porter lukker seg bak deg er det på tide å starte å nyte tilværelsen som «Lord of the Manor". Fra det øyeblikket du ankommer vil du umiddelbart føle den aristokratiske atmosfære, fantastiske funksjoner over gårdsplassen, rolige grønne enger med fargerike påfugler, brusende fonter, vollgrav og broen som fører deg til den tradisjonelle danske kirken.

Den praktfulle gårdsplassen på Skrøbelev koselige peisestuer

Den fantastiske Manor House har blitt fullstendig renovert, slik at vi i dag kan tilby deg en perfekt setting på landet for en eksklusiv arena. Havet og den fantastiske byen Rudkøbing er bare noen 3 kilometer unna.

Vi tilpasser alle typer av spesielle feiringer, ingenting er for stort eller for liten. Det profesjonelle personalet vil organisere "once in a lifetime" bryllup, jubileum, bursdagsfest, privat konferanse, eller rett og slett en velfortjent pause med mange utendørs aktiviteter og frisk luft.

Knights Hall spisesal i Danmark Avslappende salong

I den danske Manor House, Skrøbelev Gods, har du funnet den mest idylliske og romantiske danske bryllupet sted for ekteskapet. Disse spesielle steder blir stadig vanskeligere å finne.

Besøk vår vakre gavebutikk i Danmark Gavebutikk på Skrøbelev Gods, Denamark
Go to top