Artikkelindeks

Hattonchatel

Hvert bilde forteller en historie, ingen kan helt beskrive skjønnheten som dette autentiske Château d`Hattonchâtel skildrer. Château d`Hattonchâtel ligger høyt med utsikt over Woüvre dalen, og står stolt i lia med sine gavler, høye skorsteiner og sine spisse tårn.

Vi føler oss svært privilegert å kunne tilby vår franske slottet til deg og være vert for din eksklusive bryllupsdag, jubileum, bursdagsfeiring, helgtur, golfferie, gruppe ferie, eller din viktig sammenkomst.

Hattonchatel Image Hattonchatel i Frankrike

Château d`Hattonchâtel har en idylisk beliggenhet i Lorraine regionen, i Frankrike. Litt over en times kjøring fra Luxembourg, og ca to timer fra Paris, det perfekte stedet for en unik hendelse.
Vi gleder oss til å sikre at alle dine dager på Hattonchâtel er dager som dine gjester vil skrive og snakke om, i mange år framover.

Hattonchatel Hattonchatel i Frankrike

Hattonchatel Château i Frankrike har en fantastisk spisesal "La salle de Burgraves" som er et anerkjent Hall av franske myndigheter. Mange tusen besøkende strømmer til slottet hvert år for å se med egne øyne dette flotte mesterverk. I dag er denne grand spisestue Hall åpent for publikum å holde eksklusive begivenheter.

Hattonchatel Image Hattonchatel i Frankrike
Go to top