Artikkelindeks

ClansaniClub House Tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Bestill flyreiser til Tenerife og tilbringe ferien på denne fantastiske Kanariøya. Dette er utvilsomt en av de beste stedene du kan besøke for ferien. Dette stedet er ideelt for folk på jakt etter en ferie som er rolig. Den klare stranden, vann og kjølig vind gjør dette til et uimotståelig sted for alle. Sørg for å besøke Clansani Tenerife for en fantastisk ferie. Vi ligger kun 10 minutter fra Reina Sofia sør flyplassen i Tenerife, satt i Amarilla Golf & Country Club kompleks på den solfylte kystområdet på øya, hvor vi har attraktive selvbetjente villaer og hotellovernatting til Golf Club House.

Klubbhus Amarilla Golf Tenerife Clansani Klubbhus

Avslappende salongområde på Clansani-Resorts Piano og Venue område på Clansani-Resorts

Det er en ny marina i gangavstand som gir båttur, fiske, vannsport. Nyt havutsikten fra den nye baren som ligger ved enden av havnen.

1st Tee og Amarilla Golf pro shop på døra trinn Amarilla golfbane med utsikt over marinaen

Den tilstøtende Golf del Sur komplekset ligger innen gangavstand, full av butikker, frisører, skjønnhetsspa, treningsstudio, kveldsunderholdning og et bredt utvalg av restauranter.

Los Cristianos og Playa de las Americas er bare 15 minutter unna med bil.

Bar Area of Clansani Klubbhus Festsal på Clansani Resorts

Clansani Tenerife Golf og Country Klubb tilbyr et bredt spekter av selvbetjente leiligheter fra Studio enheter med plass til 2, til leiligheter med soveplass til fire med privat svømmebasseng. Dette er en imponerende pakketilbud. Den første tee er off rett ved døren.

Amarilla Golf Tenerife Spektakulær utsikt på Amarilla golf

Nyt en avslappende og rolig ferie. Noen av de fineste gylne sandstrender på øya er i nærheten av Amarilla Golf, inkludert windsurfing stranden i El Medano med den store strekning av Playa de la Tejita strand. Begge er bare en 10 minutters kjøretur fra oss.

Go to top